Neoznačená slepá ulica

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Prvá obeť tejto slepej neoznacenej ulice!!! Dnes je poľadovica a zahraničný vodič zo Švajčiarska neubrzdil, vrazil do betónových zábran a má krasnu spomienku na Slovensko!!!! Totálne zničené auto. A kým tu stojí, ďalšie a ďalšie autá sa chytajú do pasce!!! Kto konečne zabráni vjazdu áut??? Čakáme kým sa stane niečo vážne??? Kto bude zodpovedný???

02. február 2014

lsstt

oni sa už nejako vyhovoria, že neprispôsobil jazdu stavu vozovky počas poladovice atď... švajčiari sú zvyknutí, že všekto je v porádečku. v tt ale nie :)
03. február 2014

Peter

Ta znacka tam bola ale pri dokoncovani ulice sa najak vyparila. Uprostred takto "oznacenej" ulice ta betonova bariera nema co hladat. To je ako keby bola uprostred Hlbokej. Druha vec je, ze ten chudacisko to neubrzdil lebo Mesto Trnava zostalo zaskocene poladovicou na zaciaku februara. Cesty v sprave NDS a VUC boli bez problemu ale tie v sprave MSU TT jedno zrkadlo. Preco ?
14. február 2014

Marek Michalčík

Veru vyriešilo sa to samo... Teraz este označiť hlavnú a vedľajšiu cestu, či počkáme do prvej havárie? Ja viem, prednosť sprava, ale to nikto nepozná! Ešte by mohli odstrániť tie pásky, ktorými sú preškrtnuté nápisy Zátvor na návestiach pred kruhovou križovatkou... A bude to ok....
24. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Na základe uvedeného podnetu boli betónové zátarasy presunuté za okraj komunikácie. Nepriechodnosť cesty v čase nehody bola vyznačená na oboch informačných tabuliach pred kruhovou križovatkou.
Uvedená prepojovacia komunikácia bola stavebne povoľovaná a následne kolaudovaná vo viacerých etapách. V súčasnosti sú uvedené etapy stále vo vlastníctve jednotlivých investorov (nie vo vlastníctve Mesta Trnavy). Zodpovednosť za jej údržbu a stav je v kompetencii aktuálnych vlastníkov. V blízkej dobe príde k jej majetkovo-právnemu vysporiadaniu (prevodu do majetku Mesta Trnavy) a časť novovybudovanej komunikácie nadobudne charakter "miestnej" komunikácie, čím zodpovednosť za jej údržbu prevezme Mesto Trnava. Jestvujúca časť prepojovacej komunikácie za Tescom zostane i naďalej vo vlastníctve Tesca, ktoré bude zodpovedné za jej údržbu.
Osadenie zvislého dopravného značenia (označenie hlavnej a vedľajšej cesty na T križovatke za TESCOm) bude v blízkej dobe doriešené.
Oranžové pásky označujúce na hlavných informačných tabuliach pred a za kruhovou križovatkou nepriechodnosť prepojovacej komunikácie boli odstránené.

Odbor stavebný a životného prostredia
07. júl 2014

Matúš G

Ako už Flego písal, podnet je vyriešený viď podnet:
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/8107/krizovatka-a-parkovanie?done=updated

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania