Ulica Športová-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Silvia 21. júla 2019

18.7.2019 opat rusenie nocneho kludu vdaka futbalovemu zapasu. Pocas schvalovacieho procesu pred vystavbou stadiona bolo prevenene posudzovanie vplyvu na zivotne prostredie. V zavere je jasne napisane, ako je mozne eliminovat zvyseny hluk zo stadiona. Zacnite prosim s eliminaciou hluku podla dokumentu posudzovania vplyvu na zivotne prostredie. Tolerancia zo strany obyvatelov, ktori toto vidia z okna svojho bytu, uz je na hranici. Na zaklade akeho legislativneho predpisu SR je vobec povolene, ze vdaka podpisu jedneho cloveka si nemoze oddychnut niekolkotisic dalsich ludi ? To, co sa deje v celom meste vobec nie je o povinnosti obcanov tolerovat hluk. Su jasne dane legislativne predpisy, ktore sa maju dodrziavat. Kedy konecne zacne mesto chranit obyvatelov mesta?

21. júl 2019

Silvia

Z dovodu obmedzeneho poctu znakov pri zadani podnetu doplnam:
http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/zaverecne-stanovisko-k-navrhovanej-cinnosti-b-city-arena-trnava
Pri posudzovani vplyvov na zivotne prostredie je uvedene, ze hluk pocas zapasov bude prekracovat maximalne povolene hladiny. Eliminaciu hluku je mozne dosiahnut tym, ze zapasy sa budu konat tak, aby boli ukoncene pred 22:00. Ziadam, aby sa eliminacia hluku vykonala podla zaverecneho stanoviska posudzovania vplyvov na zivotne prostredie a aby bola dodrziavana platna legislativa.
22. júl 2019

Filip

Tazko predpoved predlzenie zapasu a penaltovy rozstrel.

Inak mate samozrejme pravdu. Stadion mal byt mimo centra a bol by svaty pokoj.
31. júl 2019

Juraj2

1.8. bude futbalový zápas v City Arene, ktorý by mal začať o 20:45. To znamená, že ak by sa aj nepredlžovalo, tak by zápas mal skončiť o cca 22:30. Žiadam mesto Trnava, aby v spolupráci s RÚVZ zabezpečil meranie hluku pred oknami bytových domov na Športovej ulici a zverejnil výsledky tohto merania v zmysle vyhlášky po 22:00. Meranie hluku musí urobiť RÚVZ, kedže mesto stále nevybavilo Mestskú políciu zodpovedajúcou technikou. Pre mesto je takéto meranie bezplatné a RÚVZ ho musí vykonať. Ďalšie podrobnosti sú v napr. v neriešených podnetoch https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/74615/ulica-sportova-verejny-poriadok-ine , https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/52802/porusovanie-nocneho-kludu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania