Ulica Botanická-stĺpik-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Dominik 22. júla 2019

Dobrý deň, pred pár mesiacmi bol medzi činžiakmi č. 25 a 27 na Botanickej ulici umiestnený stĺpik. Pokiaľ bolo jeho účelom zvýšenie bezpečnosti chodcov na tom 10 metrovom prechode, tak nemal veľko opodstatnenie. Z oboch jeho strán pravidelne parkujú autá. V nedeľu tam stála dodávka tak široká, že prakticky bolo treba obchádzať bytovku, alebo aspoň slušne schudnúť. Aspoň udržujeme životosprávu :) Takže situáciu stĺpik (červená farba) zhoršil.
Pokiaľ ide o bezpečnosť na celej ploche, tak treba osadiť ešte 2 chýbajúce stĺpiky (návrh čierna farba), pretože autá z týchto 2 strán ohrozujú chodcov.
Je napr. ale zaujímavé že reálnu bezpečnosť na G. Dusíka ste stĺpikmi neriešili, hoci tu bola žiadosť občana, radšej ste nereagovali. Že by zaúradovali známosti? Známosť na Botanickej? či na Dusíka??

29. júl 2019

Lubor Bednár

....a sú stĺpiky v poriadku pre hasičov?
29. júl 2019

Dominik

Podľa mňa na 100% nie... len ma zajíma absurdnosť logiky človeka, čo ten stĺpik medzi činžiakmi schválil a čo ho na Dusíka zamietol, hoci tam mal reálny význam. Samozrejme osadiť tam tie stĺpiky je hovadina na ntú... ide mi predovšetkým o poukázanie na tendenčné správanie mestských úradníkov, ktorí vychádzajú v ústrety "našim" ľuďom...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.