Kamenná cesta-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Tatiana 23. augusta 2019

Dobrý večer,
Velmi prosime , my cyklisti, o zníženie rýchlosti pre motorové vozidlá osadenim značky medzi rybnikmi v Kamennom Mlyne smer Biely Kostol, nakoľko tam niektori jazdia velmi rychlo a je na tej ceste velmi nebezpečné jazdiť ba biku.
Ďakujem

23. august 2019

Eva Horáková

dobry vecer, ja ako vodic, sa k tejto prosbe pripajam....
23. august 2019

Roman Krajčovič

Aj ja súhlasím s podnetom ako vodič dal by som tam po celej dĺžke cesty 40 tku.Pretože absolútne normálne ako tam podaktorí lietajú a ešte k tomu v tej neprehľadnej zákrute kde je autobusová zastávka a hneď vedľa nej priechod pre chodcov je to tam veľmi nebezpečné.
24. august 2019

Peto

tento úsek je ešte stále obec (koniec mesta je až pred mostom), čiže by tu mala platiť 50ka. Zdôrazňujem to spojenie MALA PLATIŤ.
24. august 2019

Tatiana

Bohužiaľ, nie sme vsetci zreli jedinci , ktori sami zhodnotia, ze aj 50tka je na tom useku vysoka rýchlosť. Preto musí zareagovať autorita, osadenim znacky a niektorych to pribrzdi. Z tohoto useku mam rozne zazitky, ako napr. auto predbiehajúce bike, napriek tomu, ze v tom istom bode sa stretne s autom v opacnom smere.
Myslim, ze staci jedna jazda zamestnanca MÚ tymto usekom v poobedňajších hodinach.
Ďakujem za doplnenie opisu situacie - autobus. zastavka + prechod. Aktualny stav je tiez na zvazenie kompetentnych.
Ďakujem
25. august 2019

Lubo

Vyrazne zlepsenie by uz nastalo, keby sa posunul koniec 70ky o 200-300m, ktora je teraz konci tesne v mieste so zvysenym pohybom chodcov a bikov. V samotnom mieste by mala byt zona 30, nie 40-50ka. Predbiehanie cyklistov je kapitola sama o sebe. Update vyhlasky by mal definovat predbiehanie vylucne v druhom jazdnom pruhu, ako keby sa jednalo o auto - bodka.
25. august 2019

Lubo

Usek od BK po parkovisko Kamenny mlyn meria 850m. 30ka v celom useku by nikomu neuskodila. Pre vodicov max. 1 minutka navyse. Kto chce ist rychlo, ma moznost ist do TT ruzindolskym tahom.
26. august 2019

Juraj

70tka na celom useku nema co robit, auta to kompletne ignoruju ked skonci a idu ako mimo mesta.
23. september 2019

Lubo

Tak sme si tu pokecali, obcania a mesto viac ako 30 dni nereaguje. Apka by mala byt pre obe strany prospesna a najma mesto by malo ist prikladom, ze aspon od-po-ve-da v slusnej casovej lehote.
24. október 2019

Lubo

Niekto dalsi sa hlasi do diskusie ? Idealne niekto s kompetenciu mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania