Odpad pri ceste

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mária 16. februára 2014

Na zelenom ostrovčeku na križovatke Bratislavská - Stromová je pod stromom sklo. Strom by bolo tiež dobré ostrihať, lebo počas letných mesiacov pod ním bývajú bezdomovci. Odpad sa tiež nachádza na zelenej ploche za domami, úplne za začiatku Bratislavskej. Asi sa to tam nikdy nečistí, lebo je to aj pomerne zanedbané.

18. február 2014

wjercho

Je to smutne, ale praveze ten bordel na tom oslovceku by som snad ani necistil. To len bezdomovcom a asocialom vycistime "obyvacku", ktoru zasa zasvinia bordelom. Podobne je to na ostrovceku na Namesti SUT a Spacinskej.
20. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
18. 2. 2014 pracovníci menších obecných služieb vyčistili predmetné plochy od nečistôt.


Odbor komunálnych služieb
26. február 2014

Matúš G

Dajme tomu, že to je vyriešene (aj ked asi tak na 50%), ale určite toto miesto treba zahrnúť do jarného upratovania.
26. február 2014

Flego

Ako píše aj Matúš, nedá sa jednoznačne povedať či je podnet vyriešený. Zelený ostrovček medzi cestami je vyčistený dokonale, ale ten druhý pozemok vedľa domu nieje vyčistený vôbec. Tu sa musí mesto vyjadriť, kto je vlastne zodpovedný za čistenie tohto pozemku - mesto alebo železnice alebo majiteľ vedľajšieho domu.
27. február 2014

Mária

No hoši, podľa mňa to nie je vyriešené, lebo proste za domami bordel stále je, sú tam tie isté veci ako predtým. Podľa mňa si "18. 2. 2014 pracovníci menších obecných služieb" jednoducho nesplnili úlohu a to buď úmyselne vynechali túto časť (a teda ich treba kontrolovať), alebo neboli dobre inštruovaní, že aj tam treba ísť (a treba ich tam poslať ešte raz).
18. apríl 2014

Flego

vybavené, aj odpad pri dome postupne zmizol
22. apríl 2016

Mária

Pravidelne sa na tomto mieste objavuje nový odpad. Teraz je tam bordel zase, od stavebného odpadu až po autosedačky. Možno by bolo vhodné zvážiť fotopascové monitorovanie tohto úseku.
25. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zadali sme požiadavku na vyčistenie tejto lokality prostredníctvom pracovníkov menších obecných služieb. O fotopasci na tomto mieste sa neuvažuje.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
11. november 2016

Mária

Opäť je na tom istom mieste vyhodený odpad.
10. december 2017

Mária

Pod stromom na Bratislavskej je zase vyhodený odpad.
23. február 2018

Barb

Neporiadok na verejnom priestranstve - Bratislavská ulica

Dobrý deň,

Chcela by som upozorniť na neporiadok (plastové flaše, smeti, gauč) na Bratislavskej ulici (vyznačená mapa v prílohe obrázkov) - pred vstupom (‘bránou’) do areálu ŽSR vrátene cesty vedúcej až na železničnú stanicu.

Ďakujem.
23. február 2018

Matúš G

Barb ako vidíš na mapke tak za branou (a niečo aj pred ňou) je pozemok SR, takže tam nemá mesto dosah. Tam kde je ten gauč je pozemok mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania