Nepojazdné auto

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Boris 24. februára 2014

od januára minulého roka parkuje na Poštovej nepojazdné vozidlo. STK a emisná kontrola mu skončila v septembri 2013 avšak auto si tam tróni ďalej a ostatné vozdlá nemajú kde parkovať. Už sa ani nedivím, že v Trnave chýba 7800 parkovných miest. Jedno také vozidlo s Brratislavskou ŠPZ parkuje aj pred nájomnými bytmi na Veternej ulici. Čo robí Mestská polícia? Kontroluje vôbec takéto niečo?

24. február 2014

Anka

Boris odfot aj to na Veternej pls, alebo lokalizuj, nech niekto odfoti.
24. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Nepojazdné vozidlo sme nahlásili Mestskej polícii v Trnave.


Jana Gmitterová, ÚKaM
24. február 2014

Boris

To stoji pred najomnymi bytmi, ked pojdem okolo cvaknem, predtym stalo na Postovej 2 roky a nikto s tym nepohol.
26. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ak chcete vedieť, čo robí mestská polícia, stačí nás navštíviť a dozviete sa čo potrebuje. Hliadka MsP Trnava preverila Váš podnet a zistila, že vozidlo má trnavské značky a nie bratislavské ako uvádzate. Škoda, že ste sa rozhodli podnet poslať až teraz, od januára minulého roku totiž už mohla byť daná vec doriešená a mohli ste na uvedenom mieste parkovať Vy.
Postup mestskej polície je nasledovný, na vozidlo bola nalepená výzva na odstránenie, alebo spojazdnenie vozidla v lehote 30 dní. Po uplynutí lehoty a preverení na dopravnom inšpektoráte, či je vozidlo v premávke, alebo je odhlásené, bude táto vec odstúpená na Okresný úrad v Trnave, odbor pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, ktorý voči majiteľovi vozidla vykoná kroky, ktoré sú v jeho kompetencii. Tým sa práca mestskej polície v tejto veci ukončí.


Tibor Jarábek, priestupkové oddelenie mestskej polície v Trnave.
26. február 2014

Flego

Zdravím Vás pán Jarábek, veľmi oceňujem, že sa MsP zapája do komunikácie (https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/7612/kultura-psickarov-na-hlbokej) Takéto obšírne odpovede umožňujú občanom lepšie spoznať prácu polície a sú základom dobrej spolupráce. Je tu hodne podnetov, ktoré by sa mohli vyriešiť ak by polícia objasnila svoje postupy a vysvetlila občanom akým spôsobom by mohli byť nápomocný pri riešení. Teším sa na spoluprácu.
27. február 2014

Boris

Vazeny pan Jarabek,
vozidlo s bratislavskými znackami stoji na Veternej ulici pri sociálnej bytovke, tak ako som uviedol v mojom podnete. Ja som 24.5.2013 poslal podnet na mestsku policiu. Lenze v tom case malo vozidlo este platnu STK a EK, takze sa s tym nedalo nic robit. A po skonceni platnosti som mestsku policiu upozornil 3. februara 2014 a kedze som nedostal ziadnu odpoved, vyuzil som podanie podnetu cez odkaz pre starostu.
17. marec 2015

Matúš G

Auto tam už nie je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania