Ulica Limbová-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Poprosim o objasnenie, preco “centrum” Lincianskej nema 30 rokov po revolucii vydlazdeny tento priestor ? Ano, v centre mesta je podobny “reprezentativny priestor”, ktoremu sa da ale pri troche snahy vyhnut ;-). Tu vsak su all in one: lekari, zubari, drogeria, lekaren, trznicka, kniznica, vydajna stravy, krcma/y(?) a ine sluzby.
Vopred vdaka.

09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na všetky vnútrobloky na Linčianskej, ako aj na toto centrum sa pripravuje architektonická súťaž, ktorú by sme chceli spustiť tento rok. Takýchto lokalít je po meste viac a postupne ich pripravujeme do rekonštrukcie. Takáto príprava však vyžaduje pomerne dlhú časovú dotáciu. Od zaradenia všetkých krokov postupne do rozpočtu, prípravy súťaže, cez prípravu projektov, ďalej verejné obstarávanie - výber zhotoviteľa stavby po jej realizáciu - môže ubehnúť aj niekoľko rokov. Preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií
Kedy? 2020-2022

Odbor územného rozvoja a koncepcií
09. september 2019

Lubo

Dakujem za odpoved. Cize realizacia do konca roka 2022 ? Kedy mesto zacalo s pripravou ? Kde sa daju najst navrhy/vizualizacie ? Vsetka cest, ze sa aktualne realizuju aj parcialne miesta ako vnutrobloky, toto vsak uz davno malo fungovat ako zdrave srdce sidliska a nie ako pacient v kome. Predchadzajuce vedenie/zastupitelstva riesili najma centrum, aktualne riesi vnutrobloky a do centra tiez isli dalsie velke investicie. Lincianska ma vsak realne svoje “centrum”, ktore stale vyzera v roku 2019 ako periferia za totaca, ktorou sa navyse vali kamionova doprava. Zostane nadalej na periferii zaujmu ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania