Ulica Jiráskova-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Smeti: Kedy je planovana vymena kontajnerov za polozapustene v tomto mieste ? V priebehu par minut doobeda je tu mozne narat 10-15 potkanov sucasne.

Dakujem za informacie.

09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sa týka viacerých úsekov MsÚ, ktorým bol zaslaný na riešenie a vyjadrenie.
Na prvú otázku môžeme zatiaľ dať len odpoveď, že Mesto Trnava má záujem naďalej riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov, a to postupne na všetkých sídliskách, s cieľom vyriešiť problémy s čistotou, poriadkom aj s likvidáciou hlodavcov. Tento rok stále pokračujeme s výstavbou polopodzemných kontajnerov na sídlisku Družba a začalo sa na sídlisku Prednádražie. V budúcich rokoch sa postupne budú vymieňať stojiská na všetkých sídliskách, ale je to závislé od finančných možností mesta aj personálnych kapacít, ktoré nie sú neobmedzené. Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto bodu podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
09. september 2019

Lubo

Dakujem za odpoved. Ale su miesta kriticke ako toto, ktore potrebne riesit prioritne. Ked sa mohli zrealizovat pilotne na kazdom sidlisku, nemozu sa aj kriticke miesta prednostne zrealizovat ? Treba kontaktovat poslancov z obvodu ? Kontajnery susedia hned so zastavbou rodinnych domov, kde sa chovaju myslim i prasata a tam je potkanov pozehnane. Potom potkany maju eldorado v stravovani a kusok ku kontajnerom. Opytajte sa odbornikov. Teda, ak premnozene potkany v meste nepovazujete za prirodzenu sucast mestskej fauny.
13. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zaslali deratizačnej firme, ktorá ho rieši. Ak potkany stratia plachosť, je to súčasť procesu ich odstraňovania.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. október 2019

Lubo

Je mesiac po. Co sa vykonalo ?
15. október 2019

Matúš G

Aktualny stav.
19. október 2019

Lubo

Kedy prebehne deratizacia ?
24. október 2019

Lubo

?
15. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v roku 2022 boli na sídlisku Linčianska vybudované polopodzemné kontajnery a staré stojiská boli zrušené. Vybudovaním polopodzemných kontajnerov sa vyriešil problém s hlodavcami.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania