Vrece s odpadom

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Flego 26. februára 2014

Vrece s odpadom vyhodené na konci lesoparku.

27. február 2014

pedro

a co ti branilo ho zobrat odtial prec?
27. február 2014

pedro

alebo sa ti zda efektivnejsie nahlasit podnet okolo ktoreho budu pracovat dobrovolnici aj uradnici a nakoniec nejaka firma ktoru vsetci vratane teba zplatia?
27. február 2014

Flego

Keď mi poradíš ako ho odnesiem a kam ho dám, keď najbližší kontajner je odtiaľ asi dva kilometre môžem to skúsiť. Ale 20 metrov odtiaľ chodia pracovníci s autom, ktoré vysýpa smeti z košov v lesoparku, takže ak ho zdvihnú a naložia na auto myslím, že to nijako extrémne nezvýši náklady.
27. február 2014

pedro

poradim, coby nie. chytis vrece a odnesies ho 20 metrov do/ku kosu/ceste v lesoparku,
27. február 2014

Flego

Skvelý nápad ak by to bolo nové vrece, ale toto je ako vidíš rozpadnuté, takže sa môže akurát tak roztrhnúť a miesto jedného vreca tam bude kopa smetí, ktoré sa rozfúkajú po okolí.
27. február 2014

Olga

Co je to za modu pindat zadavatelom podnetu, nech vyriesia podnet sami. Ja verim, ze kto je natolko gramotny aby sem zadal podnet je natolko inteligentny aby to vyriesil, ak je to v jeho silach, ci nie? Ci kazdy ma pocit, ze vsetci okolo su uz totalni tupci? Co ked mal zadavatel zlomenu ruku, alebo je to clovek o barli a je to prenho problem? Flego spravne logicky usudil, ze vlacit roztrhnute vrece asi nebude naj riesenie a vsetci dufame, ze z uradu tam nevyslu specialne smetiarske auto nad 3,5 t s 3 pracovnikmi aby to riesili so zvysenymi nakladmi. :)
27. február 2014

Olga

a to prasa co to tam vyhodilo, nech si to nabuduce hodi doma na jedalensky stol, ci sa mu to bude pacit.
27. február 2014

pedro

skor sa pytaj co je to za modu zadavanie podnetu ktory sa da vyriesit na mieste ked to uz zadavatela trapi. no ocividne nie dost na to aby sa toho sam chopil takze nie je o nic lepsi lebo sa spolieha na to ze to vyriesi niekto iny. rovnako ako ten co to tam nechal. mozno to ani nakoniec nie je taky velky problem ked to nebolo treba riesit hned.
27. február 2014

Olga

mozno ti uz nevadi v akom zijes sajrajte, a ze niekto nechcel byt iniciativny blbcek a rozmarovat vrece po okoli ti vadi tusim este viac :)
15. marec 2014

Flego

vybavené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania