Automobilová ulica-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Daniel Magula 26. septembra 2019

Na chodníkoch po celej Automobilovej ulici od colnice PSA až ku logistickému parku Zavar je zaparkovaných každý deň niekoľko desiatok kamiónov denne, plus v nedávnej dobe pribudli zaparkované návesy na tomto cyklo/ chodníku.

Parkujú tam vozidlá slovenské, ale aj zahraničné. Problém pretrváva už dlhšie ako mesiac. Kontaktoval som aj mestkú políciu. Z dispečingu mi povedali, že tam niekoho pošlú. Výsledok sa nedostavil žiadny.
Jeden z návesov má ŠPZ CA425YE

28. september 2019

Patrik

Tak ocividne PSA nestiha vykladat, kde maju podla vas nechat kamiony alebo privesy? Myslim ze lepsie ako keby stali na ceste a zavadzali. Vsimli ste si ze na zachytnych parkoviskach nemaju taku kapacitu? Mat tak vase problemy a prezidentsky plat :D
29. september 2019

Ivan

Takže keď nenájdem voľné parkovacie miesto, napríklad v meste, môžem parkovať na chodníku a cyklochodníku?
Kamiony možu parkovať v Emparku v Modranke, alebo v TMT Tanker. To by, ale museli platiť.
30. september 2019

Daniel Magula

Patrik ma zaujimavy nazor. V pohode je nedodrziavanie zakonov. Dalej ked ludia co idu pesi a na bicykli musia ist na cestu, kedze na chodniku su odparkovane navesy a kamiony. V neposlednom rade predpokladam, ze chodniky nie su naprojektovane na vahu niekolko ton, kolko vydrzia, ak tam budu parkovat kamiony?
To ze PSA nestiha vykladat pre svoju firemnu politiku je nieco co by PSA malo riesit v spolupraci samospravy, kde by odklanali tieto auta.
01. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
problém s parkovaním nákladných vozidiel v blízkosti PSA je mimo katastra mesta Trnava.

Mestská polícia mesta Trnava
01. október 2019

kolombo

Treba volať štátnu políciu.
01. október 2019

Daniel Magula

Tiez som pochopil ze treba volat statnu policiu, len je zaujimave ze to neposunula mestska, asi na nich nemaju cislo, taktiez neverim ze policia nechodi okolo, ale asi vidia iba co chcu.
12. december 2019

sigiq

Automobilová ulica-chodník-bariérový

Zdravím,chcem sa spýtať či je toto normálne ,že sa to sústavne toleruje.Kamióny na drzovku postavené priamo na chodníkoch pred Peugeotom.
Nafotené je ,len niečo pretože to čo tam býva mi pripadá,ako by boli chodníky parkoviská.Pár metrov odtiaľ 5 kamiónov za sebou na chodníku.Z veľkou pravidelnosťou takto parkujú. Mňa vôbec nezaujíma ,že nemajú kde parkovať.Toto je predsa pre chodcov prípadne cyklistov,ktorý nemajú kade prejsť.Toto je naozaj extrém čo si dovolujú. To nehovoriac o kamiónoch na opačnej strane ,ako je firma Novares.Tam je to absolutne bežné.Žiadam kompetentných,aby rázne zakročili ,pretože toto je naozaj pecka.V Nemecku,alebo v Rakúsku by dostali takú pokotu ,že by sa zbláznili.
12. december 2019

Ivan

PSA je zrejme dohodnute s policiou. Ja som to hlásil na políciu Zavar, povedeli mi, že to nemajú ako riešiť. Vraj tie kamiony nemaju kde stat. To ma tak dorazilo, že som sa nezmohol na odpoveď.
12. december 2019

sigiq

Mimo katastra mesta ,ruky oprášené a je vybavené.Tak ,keď je to mimo katastra mesta tak kontaktujte tých ,ktorý to majú v kompetencii.Keby tam ležala mŕtvola a zavolám mestskej polície tak tí mi odpovedia a odbavia ma ,že je to mimo katastra mesta to ,akože naozaj? To sa naozaj toto bude tolerovať,že si z chodníkov spravili parkoviská ,lebo máte nahnané z Francúzskych žabákov?Takže ,keď ja kvôli kamiónom budem nútený chodiť po ceste a niečo sa mi stane,tak ja osobne vás zažalujem až z černáte pre nečinnosť a ignorovanie problému.
12. december 2019

Ivan

Presne to som sa opýtal štátnej polície Zavar. Ano, že ich mám obchádzať po ceste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.