Ulica Jiráskova-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Po celej Lincianskej su preplnene kose. Byvaju pravidelne. Ked nie je mozne zabezpecit castejsi interval ich vyprazdnovania, nebolo by mozne zvysit pocet kosov alebo ich kapacitu aspon v miestach, kde sa ludia najviac zdrzuju a kde byvaju kose pravidelne preplnene? Niekedy je sice kos o par metrov dalej prazdny ale ludom je uz asi zatazko prejst tych par metrov alebo si odpad zobrat so sebou a vyhodit ho inde.

01. október 2019

marika

tieto koše sú plné vo všetkých vútroblokoch!
02. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na podnet sme upozornili spolupracujúcu firmu.
Kto? FCC Trnava, s. r. o.
Kedy? október 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. október 2019

jozef

A bude horsie mesto zvysuje podstatne poplatky od 2020 sak vlani mala zisk fcc len 1 820 000 eur takze chcu mat viacej a taketo podnety o kosoch su tu kazdu chvilu tak preco toto zvysenie co mestu vyschlo koryto ci co????
05. október 2019

Peter Durin

Problém celého mesta. Hanbíte sa kam to az zašlo... Monopol jednej firmy ktorá tu krásne zaraba... Bolo by na čase pustiť do tohto biznisu nejakú konkurenčnú firmu....
05. október 2019

marika

asi tak, niekto si je veľmi istý v kramflekoch!!! treba riešiť a promtne
07. október 2019

Roman Krajčovič

Dva týždne dozadu som bol svedkom toho ako tie koše boli vysypané. Na druhý deň chodili dajaký občania zbierali odpad po sídlisku a všetok ten odpad čo nazbierali nahádzali do košov. To isté platí aj pre zamestnancov čo kosia trávnik všetko čo vyhrabú ten odpad nahádžu do košov. Tie koše boli plne už za dva dni. A nebolo to kvôli tomu že sa nevysipaju 😊
08. október 2019

Matúš G

Vybavené. Dovolím si ale nesúhlasiť zo zadávateľkou podnetu. Určite nebývajú preplnené všetky koše po Linčianskej a určite to nebýva pravidelne. Stať sa môže, že je občas nejaký kôš plný. Táto téma sa dosť často rieši aj na VMČ. Tento rok sa na to dosť tlačilo a aj sa to zlepšilo, aj keď to 100% asi nikdy nebude. FCC zakúpila nové auto zn. Man - taká mala smetiarska dodávka. Pracovník pobehá zo zbernou nádobou po sídlisku malé koše a vysype do auta. Deje sa to 2x do týždňa, naposledy včera 7.10.2019.
08. október 2019

TOP

To je len o lenivosti ľudí prejsť k druhému kosu. Radšej tam pchaju bordel až kým nevypadáva. Samozrejme tam pchaju aj fľaše a tie zaberu celý kos.
10. október 2019

Matúš G

Dnes opat vysypane kose na Lincianskej.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania