Nedostatočná kapacita parkoviska pri ŽOS

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ľubomír Škumát 05. marca 2014

Parkovisko pri ŽOS je beznádejne plné. A plné sú aj okolité parkoviská, ktoré nie sú v správe a.s. Dokonca zamestnanci z tohoto dôvodu obsadzujú miesta pre návštevníkov zdravotného strediska, čo je niekedy kruté pre čiastočne imobilných a vážne chorých. Na tento problém som upozornil vedenie ŽOS s kópiou poslancov miestnej časti a prednostku MÚ a s návrhom možných riešení ešte začiatkom októbra (dodnes mi nikto z kompetentných neodpovedal, či riešili tento problém). Mestská polícia využíva túto situáciu a chodí pravidelne vyberať pokuty od "malých rýb", pričom väčšiu škodu narobia kamióny.

11. marec 2014

maria

no to je fakt pravda .Casto tam chodim k lekarke a musim mat veeeelke stastie ,ked sa mi podari zaparkovat.Obchadzam to niekolko krat a marne dufam ze niekto odide.Takze ako pisete, ked tam parkuju zamestnanci žOS tak nie je šanca do obeda ze sa bude parkovisko priebezne uvolnovat.
12. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto sa zaoberalo niekoľkokrát uvedenou požiadavkou a nakoľko je pozemok vo vlastníctve Železníc SR, bol zaslaný primátorský list riaditeľovi oblastného riaditeľstva ohľadom možnosti rozšírenia jestvujúceho parkoviska. Mesto verí, že Železnice SR budú ústretové pri riešení tohto problému, čím sa aspoň čiastočne zlepší zložitá dopravná situácia pred zdravotným strediskom.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
19. máj 2016

Matúš G

Tento podnet rieši aj problém tohto podnetu:
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/9978/parkovisko-pri-zdravotnom-stredisku?done=updated
Podľa mňa sa situácia zlepšila.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania