Výkop na Starohájskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Štefan 07. marca 2014

Po havárii (pravdepdobne) vodovodu na ul. Starohájskej, ktorá sa stala ešte 24. februára, je nedostatočne a veľmi diletantsky prekrytý výkop oceľovými plátmi (pravdepodobne spoločnosťou Tavos).

Prekrytie je veľmi krátke a vplyvom veľkej premávky sa posúva, pričom oceľové platne sú spadnuté do samotnej jamy a rozhodne nezabezpečujú dostatočné prekrytie inkriminovaného miesta.
Odhliadnuc od samotného (ne)riešenia a pofidérneho dopravného značenia novovzniknutej dopravnej situácie na tomto frekventovanom mieste v prvých dňoch je zaujímavý prejazd tadiaľ hlavne vo večerných hodinách, kedy nie je vôbec vidieť, do čoho ide človek s autom vliezť.

07. marec 2014

Palo

Keď to budú riešiť ako toto http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/7875/rozsypany-strk-na-kollarovej-ul tak sa treba pripraviť na niekoľkotýždňové obmedzenie dopravy. Križovatka Kollárová + Podjavorinskej od novembra 2013.
Od mesta dostanete pravdepodobne len všeobecné odpovede, bez konkrétneho stanoviska. Bezpečnosť cestnej premávky je pre niektorých úradníkov v TT neznámy pojem.
11. marec 2014

Tomas

Kolko dni ci tyzdnov budeme este cakat na opravu teda uz len na asfaltovanie ??? Ten buchot plechovych platni je neskutocny a nie je mozne mat ani otvorene okna ci uz pocas dna tak aj v noci kedy sa buchot siri smerom na Hlboku. Takmer 2 tyzdne je to v stave bez zasahu ci opravy.
11. marec 2014

Palo

Keď to rieši ten istý odbor ako Kollárovu, tak si ešte počkáme. Kollárova + Podjavorinskej je nedokončená od novembra 2013, lebo čakajú na obaľovačku asfaltových zmesí, aby náhodou investor neplatil viac keď objedná menej asfaltu. Ten odbor dopravy nie je schopný poskytnúť konkrétne stanovisko s dátumom kedy to bude hotové a už vôbec nevedia zabezpečiť nápravu rozkopaných ciest! V súkromnej sfére by už boli bez práce.
12. marec 2014

Štefan

Mňa zaujíma, či to nevadí žiadnym úradom (pár sto metrov od dopravného inšpektorátu napr.), že je "stavba" ponechaná v tomto stave za plnej premávky. To mi chce niekto povedať, že tie oceľové platne popadané pod úroveň vozovky sú v poriadku a spomínaný hluk tiež?
12. marec 2014

Flego

vybavené
12. marec 2014

Flego

Ráno som vedľa toho parkoval, bol to teda riadny rachot, ale už to poobede spravili.
12. marec 2014

Palo

Neverím vlastným očiam. V tomto prípade sa nemuselo čakať na obaľovačku asfaltových zmesí ako na Kollárovej?
To nemohli spraviť na jeden krát aj Kollárovu + Podjavorinskej a Novosadskú? Tam stačí len štrk, ktorý len zhoršuje bezpečnosť cestnej premávky?
--
To si odbor dopravy nevie zosúladiť a požadovať to spraviť tam kde je to treba? Ako si určujú priority - náhodným výberom?
12. marec 2014

Flego

Myslím, že si to objednali vodári, lebo naobed tam čakalo auto z TAVOSu. Ale aspoň vieme, že obaľovačky už pracujú, teraz sa naraz vybaví toľko podnetov čo čakali na obaľovačky, že nebudeme stačiť fotiť :-)
12. marec 2014

Palo

Ja len nechapem, preco z odboru dopravy nekontaktovali Tavos a nedohodli sa na spolocnom postupe pri odbere asfaltu, ked uz im tak ide o mnozstevnu zlavu pre investora na Kollarovej.
Ved o tejto rozkopavke museli vediet aj na MsU, tak preco nespojit sily?
--
Zial stale mam dojem, ze odbor dopravy pracuje strasne neefektivne a bez priorit.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania