Ulica Veterná-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobry den prosim vas chcem sa spytat kedy budu na Vodarni, Hlinach nove polopodzemne kontajnery ? Stale pribudaju nove len na Druzbe, ale v tychto lokalitach nie je ziadny. Dakujem

22. október 2019

Vladimir Ekhardt

Po druzbe nasleduje prednadrazie a potom sa uvidi kam sa pojde, prerabky sa robia po sidliskach, nie celoplosne kvoli logistike vysypania kosov a aj z financneho hladiska, neda sa vsetko naraz a vsade.
23. október 2019

Jaro

Dobry den, je prosim niekde dostupny vyhladovy plan umiestnenia polopdzemnych kontajnerov, alebo sa to riesi az oed sa osadza konkretne sidlisko? Kto/ako sa rozhoduje o dalsom osadeni? Dakujem za odpoved a vysvetlenie.
24. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava má záujem naďalej riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách s cieľom vyriešiť problémy s čistotou, poriadkom aj s likvidáciou hlodavcov. Tento rok sa dokončila výstavba polopodzemných stojísk na sídlisku DRUŽBA a začala sa výstavba stojísk na PREDNÁDRAŽÍ. Príprava projektov, vyčlenenie financií v rozpočte a realizácia jednotlivých fáz projektu je časovo náročná záležitosť, preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania