Ulica Jánošíkova-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Na rohu janosikovej ul. Od kukucinovej ul. nefunkcne svetlo obcas preblikava. V ramci prerabky osvetlenia na kukucinovej ul. by ho nemohli vymenit? Dakujem

23. október 2019

Peter

na tom stlpe je cislo, to by asi pomohlo. Inak, da to aj nahlasit napriamo, je to rychlejsie.
24. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nefunkčné svietidlo na rohu Jánošíkovej a Kukučínovej ulice bolo nahlásené na kontrolu zhotoviteľovi stavby, či porucha na svietidle (ktorá sa prejavuje "preblikávaním") nie je spojená s prácami na stavbe „Rekonštrukcia MK Kukučínova“. V rámci stavby sa počíta s výmenou tohto svietidla s výložníkom dĺžky 1 m, ktoré doplní osvetlenie priechodov chodníka a cyklochodníka.

Odbor investičnej výstavby
28. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vo štvrtok 24. 10. 2019 bolo svietidlo na Jánošíkovej ulici odskúšané, skontrolovali sme jeho pripojenie a ponechali ho v prevádzke cca 30 minút. Svietidlo svietilo bez prerušenia po celú dobu zapnutia.

Odbor investičnej výstavby
28. október 2019

Vladimir Ekhardt

Ano, svetlo svieti ale po case zacne prerusovane blikat, uz to robi dlhsiu dobu, bud vymenit vybojku alebo ked sa da ako ste pisali vyssie v komentari, vymenit za nove, ktore zapadne medzi nove osvetlenie ktore sa bude realizovat na Kukucinovej, kedze vo velkej miere toto svetlo prispieva k osvetleniu celej krizovatky a prechodu pre chodcov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania