Legionárska ulica-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Gabriela 24. októbra 2019

Dobrý deň, ešte v roku 2014 bola ohlásená výmena vriec pre separovaný odpad za žlté a modré smetné nádoby. Je rok 2019 a stále dostávame vrecia (aj ked nie vždy sa nám dostanú a som nútená si ich kupovať). Preto by ma zaujímalo, kedy aj táto časť Trnavy bude pokrytá nádobami na separovaný odpad, keď už sa idú zvyšovať poplatky.
Ďakujem

25. október 2019

Peter

Poprosim rovno napisat, kedy budu smetiaky aj pre Kopanku, je to ten isty pripad.
25. október 2019

Ivan

Ja o smetiaky nestojim,kam ich dam.To budem mat zapratany svoj pozemok?Mne vyhovuju vrecia.Smetieky by mnohi nechali na ulici a to by bol super pohlad.
28. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nádoby na separovaný zber sa budú dávať na Kopánku I. a Kopánku II. v tomto roku v priebehu mesiaca november.
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. október 2019

Ivan

Je povinne prebrat dalsie dva alebo neviem kolko smetiakov? Vrecia su lepsie,nezaberaju priestor.Ja nechcem dvor plny smetiakov,je to moj majetok.Kto byva na cinziaku,svoj byt si so sudom nezaplnuje..
06. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ak niekto odmietne nové nádoby na separovaný zber, nebude mať možnosť triediť odpad, pretože sa vrecia na Kopánke už nebudú ani dávať, ani zberať. Ak však budú obyvatelia dávať netriedený odpad do komunálneho odpadu, tak im nebude komunálny odpad odvezený.
K pôvodnej informácii dodávame, že nádoby budú pridelené iba občanom, ktorí nemajú žiadne podlžnosti voči mestu Trnava na komunálnom odpade.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania