Zrušenie parku v Kamennom mlyne, výrub lesov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Nikola 12. marca 2014

Chcela by som sa spýtať prečo mesto Trnava odignorovalo petíciu, a začalo s výrubom stromov v Kamennom mlyne. Kam sa akože tu v TT dá chodiť do prírody, aspoň medzi pár stromov? Do betónovej Slávie, kam stále počuť hukot aut, a krik študentov? Do proménady kam sa každý, normálny, občas po 21:00 už boíj ísť?Do staničného "parku" k medzi bezdomovcov ? Alebo na alternatívne chodníčky, kde si akurát vytkneme členok? Toto tu už je betónová džungla! Najškaredšie mesto na Slovensku. Ak chcete stavať domy, zaujímalo by ma čo potom ,keď sem ľudí prilákate, ako ich tu udržíte? Ľudom to už leží v žalúdku... a nielen tá betónová pešia "zóna"...Rada by som dostala odpoveď na moje otázky.. Som mladý človek, ale rozhodne tu v Trnave nechcem zostať bývať a žiadnu dobrú reklamu nám tým betónom nerobíte. Kedy si konečne uvedomíte, čo znamená pojem ekológia a ako veľa to zvýši úroveň?

13. marec 2014

Flego

V sobotu sú prvé tohtoročné voľby, tak až budete držať v rukách volebný lístok, pamätajte na slová národnej hymny: Zastavme ich bratia! Veď sa oni stratia! Slováci ožijú!
13. marec 2014

Flego

P.S. Pre tých čo vtedy neboli na svete pripomínam, že v 89-tom sme kričali na námestiach "Koniec vlády jednej strany!" Neprešlo ešte ani 25 rokov a už sme zabudli, čo sa tu dialo 41 rokov, kto sú títo ľudia a čo dokážu ak dostanú moc, výrub lesoparku je len maličká ukážka. Pamätajte na to, že komunisti tiež začínali tým, že po vojne vyhrali voľby...........
15. marec 2014

Eva

Zabudli tu uverejnit datumy zverejnenia a odoslania a aj vsetkeho... To kolko moze trvat kym sa nieco pohne? Vym sa vsetko vyrube? Ci co? Chodte tam stanovat ci co... Sam mate v tt 20 stupnov. Prosiiim... A pseudo detski nacisti z prenga by tam mali byt prvi, to je spravny dovod na boj.
27. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na petíciu ku Kamennému mlynu v roku 2012 bolo odpovedané. Petícia bola vyhodnocovaná v MZ.

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania