Nitranská ulica-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobry den, foto je len ilustracne.

Uz som to sem raz postoval, len som tam nenastavil spravnu adresu, ale v popise bola, ale aj tak ste to zamietli, namiesto toho aby si to niekto precital.

Trnava-Nitrianska-pred odbockou do modranky su nove “repasovane” diletacie, je normalne ze ked cez to prechadzate autom, je tam citelny hrb? nemalo by sa to urobit, laicky povedane nejak do roviny?

to iste je na opacnej strane na vjazde do tt, z R1 a tam je to pocitovo v poriadku.

04. november 2019

LL

Tento hrb je tam od samého začiatku - bola to nekvalitne urobená oprava. Trvalo to neskutočne dlho a výsledok je horší, ako to bolo pred opravou...
04. november 2019

martin

uz som to sem raz postoval, len som tam na mape naklikol nejaku inu krajinu a potom som to nevedel editovat, odoslali to samosprave, a samosprava, namiesto aby si precitala ten text, pozrela na mapu, a odpisali ze nevyjadruju sa lebo ze to je neexistujuca poloha, nieco v takom duchu namiesto aby si precitali 4 riadky textu 😄😄 inak by ma zaujimalo ci take diela niekto prebera, a aj sa podpisuje ze je to v poriadku funkcne schopne zjazdne.
05. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako sme sa dozvedeli zo Slovenskej správy ciest, v tomto prípade ide o úsek cesty, ktorý je v správe NDS, a. s., stredisko Galanta. S podnetom sme ich oslovili, ak získame odpoveď o riešení podnetu, tak ju operatívne zverejníme.

Úsek komunikácie a marketingu
31. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zverejňujeme informácie, ktoré sme získali od NDS, a. s., stredisko Galanta, odbor mostov, prevádzkový úsek NDS:
"Most ev. č. R1-001, na ktorom sa v roku 2019 vymieňali mostné závery a časť vozovky, je v správe Národnej diaľničnej spoločnosti.
O problémoch s rovinatosťou priľahlej časti vozovky máme vedomosť, na časti vozovky prebehla aj jej čiastočná oprava.
V jarných mesiacoch r. 2020 zhotoviteľ vykoná ďalšie meranie pozdĺžnej rovinatosti vozovky v okolí mostných záverov a podľa výsledku bude zvolený ďalší postup. Predpokladáme, že dôjde k oprave nivelety vozovky."
Kto? NDS
Kedy? 2020

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania