Ulica Strelecká-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Andrej 03. novembra 2019

Dobrý deň, chcem poprosiť o informáciu ohľadne cyklochodníka na Streleckej ulici resp na ulici Dolné bašty. Na Streleckej je značka zrušená a tiež povrch nieje ideálny, na druhej strane ulica Dolné bašty je iba jednosmerná resp bez cyklochodníka. Plánuje sa dokončenie chodníka a ak áno v akej forme (povrch / trasa)? Vopred vďaka za odpoveď.

05. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti je chodník odstavený len dočasne, preto je na ňom ponechané pôvodné značenie, ktoré znovu "vojde do platnosti", keď bude po ukončení výstavby City Arény B pokračovať plánované plynulé prepojenie cyklochodníka na Streleckej ulici s cyklochodníkom na Dolných Baštách.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. november 2019

Andrej

vďaka za odpoveď, povrch pre cyklistov nieje na Streleckej ideálny .. plánuje sa s ním niečo robiť? Tiež, plánuje sa i vyznačenie samotného chodníka vodorovným značením? Ďakujem.
07. november 2019

TOP

Pamiatkari su proti robit nieco s chodnikom...
04. júl 2022

Ján

Povrch vyzerá že zostáva taký istý, teraz keď sa rekonštruuje Ružový park tak tie kamene po výmene inž. sietí (alebo čo tam kopali) dali naspäť. Aj keď chodník vyzerá byť trochu rovnejší, stále dosť natriasa. Predpokladám že to pamiatkari chceli zachovať pôvodný (aj keď v dnešnej dobe nepraktický) povrch - tak ako napr. na Halenárskej.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania