Ulica Andreja Kubinu-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Filip 03. novembra 2019

Dobry den, uz som tento nekonecny problem zacal ignorovat, ako nase mesto, ale dnes mi to nedalo. Na fotkach vidiet stav vsetkych 3 stojisk na Kubinu. Problemy su tri: a) vyberaci odpadkov b) cezpolny, co sem vynasaju hlavne nadrozmerny odpad c) domace prasiatka z A.Kubinu. Problem a), b) sa da vyriesit - podzemne kontajnery, presunutie stojisk. Stojiska su mimo hlavnej cesty, mimo okien a ludia si tam tym padom robia co chcu. Ak by ste ich presunuli na opacnu stranu barakov oba problemy by zmizli. Tak isto ludia z Kauflandu a CityParku by nehadzali odpadky na zem nakolko sem mesto napriek prislubu(12.3.2018!!!) ziadne kose nepridalo tu

09. november 2019

Filip

Odpad odvezeny. Mohlo by tu mesto zverejnit link na fakturu kolko stalo upratanie vsetkych stojisk a odpratanie nadrozmerneho odpadu? Nebolo by lacnejsie za tu cenu zamestnat dochodcu na pol uvazku, ktory by to sem tam podvecer obehol a zavolal MsP. Pokuta + usetrene peniaze za odvoz by mohli byt pekny zarobok :-)
A ako, prosim vas, planuje mesto riesit tento problem?
Dakujem.
15. november 2019

Filip

Moja chyba, odpad je stale na mieste a pomaly zapada listim, takze casom naozaj zmizne. Mohol by niekto z mesta, prosim, reagovat.
15. november 2019

Filip

Omylom som tam hodil foto dcery :D a teraz skutocny odpad...
15. november 2019

Filip

Este druha...
15. november 2019

Filip

Tretia
15. november 2019

Filip

Stvrta
16. november 2019

Filip

Cez noc nova nadielka od susedov.
27. december 2019

Filip

Na predoslych fotkach mozno vidiet akvarium vcelku. Na tejto mate moznost ho vidiet rozbite, asi sa cakalo kym budu vsade kusky skla. Moze s tym, prosim, mesto nieco spravit? Dakujem
05. jún 2020

Filip

Drevena postel az na ceste. Je to nebezpecne. Ale ako vas poznam tak vas nase stojisko nezaujima.
13. jún 2020

Filip

Halooo
28. jún 2020

Filip

Opat a znova.
07. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Podnet bol vyriešený.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
07. júl 2020

Filip

To je sice pekne ale mate tam dalsi. Bioodpad vedla stojiska
07. júl 2020

Filip

Jedna
07. júl 2020

Filip

Dva
07. júl 2020

Filip

Nemyslim si ze podnet je vyrieseny. Odpratali sice odpad z jednej fotky, ale zostal im tam dalsi. Navyse podnet nebude nikdy vyrieseny len odpratanim dpadu...
20. júl 2020

lobster

situacia s odpadom je na tejto ulici naozaj priserna, tie stojiska s odpadom pripominaju lunik IX, nedokazem pochpoit, coho su civilizovani ludia schopni, neuveritelny bordel, odpad mimo kontajnerov, nahadzany nadrozmerny odpad, o separovani ani pomysliet, naozaj strasna hanba pocas celeho roka. nerozumiem preco tu mesto stale nedalo polopodzemne kontajnery, lebo ine riesenie hadam ani neexistuje..
05. august 2020

Filip

Mozete nastartovat auticko z FCC a ist opat. Mimochodom, po oboch stranach stojiska je nahadzany bioodpad - haluze, kriky, listie - pekne to tam hnije a predpokladam ze potkany tam hraju schovku. po 35. krat vas prosim aby ste to odstranili. Podnet nieje vyrieseny.
21. august 2020

Filip

Dakujem, bioodpad zmizol. Teraz pribudol zachod, umyvadlo a stolicka. toto je nekonecny podnet :-) Chcelo by to tie polopodzemne co najskor.
28. september 2020

Filip

Dobry den, tuto stolicku tam zanechal pan z prilozeneho auta na fotografi. Slusne som ho upozornil, ale jeho odpoved bola "sak to vyvezu". telefon som nemal, nemal som ako volat 159. Pan je domaci, co je na tom najviac smutne.
03. október 2020

Filip

Teraz je tam postel a matrace.
15. jún 2021

Filip

Je to tam opat nechutne, prosim, robte s tym nieco. Dan ste mi zdvihli ale riesenie nikde. Kedy budeme konecene na rade s podzemnymi kontajnermi? Ako casto su tu vecer hliadky MsP? kto pokosi burinu vedla stojiska? Cele zle.
17. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stojisko bolo v čase kontroly čisté. Predmetné stojisko aj problémy na ňom evidujeme a znečistenie na stojisku priebežne monitorujeme.

Odbor komunálnych služieb
17. september 2021

Filip

Som rad ze to evidujete :-) Cisto zo zvedavosti, kolko priemerne stoji vycistenie stojiska a likvidacia odpadu vedla kosov? Cca nejake priblizne cislo. dakujem
18. september 2021

Filip

Mozete znova nabehnu :-)
02. október 2021

Filip

Dobry den, neviem ci uz tam bolo FCC ale naozaj vas pekne prosim odvezte bordel vedla kontajnerov. Nejaky idiot tam vyhodil asi maso, alebo mrtve zviera, nemal som odvahu to zistovat. Smrdi to na 10 metrov. Ja vas velmi pekne prosim, poslite tam vzdy na vecer par krat do tyzdna a na vikend MsP a rozdajte pokuty. Ten smrad je neskutocny. Myslim, ze platime mestu dost penazi aby ste sa aspon pokusili o riesenie. dakujem, skoro som sa dovracal...
04. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Neporiadok bude odprataný, v spolupráci s odbornými pracovníkmi budeme hľadať riešenia, aby sa situácia zlepšila.
Kto? Odbor komunálnych činností

Mesto Trnava
04. október 2021

Filip

Dakujem.
08. október 2021

Filip

Smradlave cudo stale na mieste. Ale je chladnejsie, menej to smrdi. Ak pockate do minusovych teplot uz to urcite citit nebudem a mozno sa aj stazovat prestanem. :-)
12. október 2021

Filip

Smradlave cudo je prec, dakujem. nove cudo pribudlo, ale nesmrdi.
26. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stojisko bolo upratané, podnet je vyriešený. Chceli by sme však občanom pripomenúť, že v Trnave je šesť zberových dvorov, kde môžu nadrozmerný odpad odovzdať bezplatne. Ak vidíte, že niekto takto vytvára takýto odpad, môžete zavolať číslo 159 a občan môže za takýto skutok dostať finančnú pokutu, nakoľko takýmto činom porušuje zákon.
Riešením je aj väčšia osveta zo strany domových dôverníkov a neustále informovanie občanov na svojich schôdzach ako majú nakladať s odpadom. Mesto má v tejto oblasti za prioritu budovanie polopodzemných kontajnerov, podobne, ako je tomu na Prednádraží.
Platí tiež, že zberné nádoby by sa nemali preplňovať, preťažovať, nechávať otvorené a nemal by sa žiadny odpad ukladať mimo nádob. Napr., ak nedisciplinovaný občan papierové krabice nezloží tak, aby sa vošli do nádoby, a nechá ich mimo nich, vzniká v okolí nádob neporiadok. Situáciu na stojisku budeme priebežne monitorovať.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
27. október 2021

Filip

inak zas je tam vsade neporiadok, ale za to mozu vyberaci
21. december 2021

Filip

vianocna nadielka
21. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme a odpad opäť odvezieme.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
04. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stojisko bolo upratané. Prvý zber živých vianočných stromčekov sa uskutoční 29. januára 2022.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
27. august 2022

Filip

Dobry den, mame krasne nove stojsko ale ludia su nepoucitelni. Treba tam na vecer poslat MsP, hlavne cez vikend, a naparit poriadnu pokutu. Ale zmizli vyberaci kontajnerov, je to lepsie. It`s something. Dakujem
19. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol opäť vyriešený a neporiadok uprataný.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
20. február 2024

Filip

Rovnake miesto je opat plne odpadkov.
19. marec 2024

Filip

opat neporiadok z kosa na oblecenie. prosime o odstranenie tohto kosa a byvaleho stojiska - treba to aspon zahadzat hlinou. Oblecenie mozno odniest do h&m alebo kontajnera na oblecenie na parkovisku Kaufland. Dakujeme
09. apríl 2024

Filip

Dobry den, na stojisku nam pribudla kamera, ale problemy zostali. Ten kos na oblecenie musi jednoducho zmiznut - toto robi skupinka obcanov. Obyvatelia Kubinu maju moznost oblecenie odovzdat do kontajnera pri Kauflande alebo do H&M vedla v city parku. Cele byvale stojisko posobi ako plocha na odkladanie nadrozmerneho odpadu a kym sa s tym nieco nespravi, problem nezmizne. To nie je kritika, ale konstatovanie. Na odkazprestarostu sa tento problem taha roky. Prosim, zlikvidujte este tuto plochu a zvysok uz je naozaj na obyvateloch a kamere :-) Dakujem. (nepridava mi fotografie, ale viete si to predstavit)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania