Ulica Nobelova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Filip 03. novembra 2019

Dobry den, v poslednom case si na Nobelovej ulici zvykli parkovat vacsie vozidla. Tym padom nenechavaju dost siroku cestu pre oba smery a co je horsie blokuju vyhlad na znacku (na fotke tam nahodou neparkovala dodavka) a blokuju vyhlad na krizovatku - Vancurova, Nobelova. Uz teraz tam z Vancurovej malokto daval prednost, ale teraz uz naozaj nikto, nakolko tam neni cez tie vozidla ani vidiet. Dalo by sa s tym nieco spravit? Dakujem.

04. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme preverili dňa 4. 11. 2019 o 9.30 hod. a zdokumentovali sme priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.
Napriek tomu, že dopravné priestupky sú najfrekventovanejší delikt, ktorým sa mestská polícia pri svojej činnosti zaoberá, a napriek tomu, že máme vedomosť o neustálom páchaní priestupkov v statickej doprave, nie je možné ani žiaduce zabezpečiť, aby každé protiprávne státie motorového vozidla bolo mestskou políciou zistené.
V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého miera spoločenskej nebezpečnosti sa Vám javí ako vysoká, sa prosím obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá posúdi, či sa priestupok stal, a ak áno, vykoná úkony smerujúce k jeho objasneniu.

Mestská polícia mesta Trnava
04. november 2019

Filip

Dakujem za rychle riesenie. Sice som skor cakal osadenie znacky, alebo zltu ciaru, ale aj represia hadam zaberie. Mozme asi uzavriet.
07. november 2019

Filip

A zas su tam.
10. november 2019

Tibor

Táto časť cesty je nonstop obsadená autami - od dodávok po autobusy MHD(6-7 áut), keď idem smerom od garáží, musím sledovať až na križovatku so Sladovníckou,či nejde oproti auto, nakoľko sa dve autá nezmestia vedľa seba. Autá stoja od križovatky až po výjazd z čerpacej stanice.
A vyvolávať stále na 159, keď sa situácia dennodenne opakuje mi pripadá zvrátené.
Treba tam osadiť dopravné značenie.
22. november 2019

Filip

Ak chce MsP zarobit, moze opat prist.
07. marec 2020

Filip

Stvrtok, piatok tam bol kamion. Katastrofa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania