Hviezdna-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený

Chcela by som sa informovat ohladom uzavrierku na Ulici Hviezdnej a Dobsinskeho. Dokedy bude tato uzavierka?Su tu naukladane potrubia uz 3 tyzdne. Neubuda z nich a ani sa nekope jama, do ktorej by sa vlozili, takze mi nie je jasne z akeho dovodu blokuju ulice a su tu umiestnene. Prejazd je mozny iba cez ulicu Duhovu, kde ale normalne parkuju auta pred domom a z toho dovodou nie je mozne pouzit oba jazdne pruhy, ale iba jeden a tvoria sa tam kolony. Dalsia vec je, ze na ulici Dobsinskeho sa stavaju nove domy, takze velke, spinave auta s materialom jazdia touto obchadzkou cim nie len ze blokuju uz dost tragicku dopravu, ale aj znecistuju ulice, cez ktore musia prejst. Dakujem za odpoved

10. november 2019

Jano

Ulica Pavla Mudroňa-cesta-rozkopaná

Križovatky Hlubíka - Hviezdna a Hlubíka - Dobšinského sú neprejazdné kvôli novému potrubu pripravenému na pokládku. Na odbore dopravy o tejto akcii nikto nevie, tak ako neboli informovaní ani obyvatelia dotknutých ulíc.
Vie vôbec niketo, dokedy to tam bude a či nás čaká aj rozkopávka ciest?
16. november 2019

Juraj

Chybaju oznamenia odkedy dokedy to bude uzavrete a hlavne nikto nevyznacil alternativnu trasu + vsetko je od hliny. Amaterizmus.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania