Ulica Čajkovského-strom-suchý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Ga Lala 19. novembra 2019

Rada by som chcela vediet dôvod výsadby troch nových stromov pod okna na ulici Čajkovského 41 zo strany ako je ihrisko. Je pekne, ze sa tu obmienaju stromy, ale tesne pod okna? Ked tie stromy vyrastu tak do bytu sa nam uz nedostane vela denneho svetla. Vidim ako to vyzera s obrovskou lipou hned vedla. Namiesto stromov by sa dali posadit napriklad kriky.

19. november 2019

Roman

Dobrý deň,

chcem sa Vás prosím spýtať, či viete o jaké novo-sadení stromy sa jedná a prečo predpokladáte, že vyrastú do výšky Vašich okien.
Podľa fotky to vyzerá tak, že nebývate na prízemí.

Ďakujem

Roman
19. november 2019

Ga Lala

Dobry den, dnes som to riesila s predsedom komisie Zivotneho prostredia s p.Farkasom.Jedna sa vraj o Prumus x schmittii, ktore dorastu do 6-10m.Byvame na 3 poschodi, takze okrajovo nam bude zasahovat.Mne sa vysadba paci, len nerozumiem preco pod okna, ked hned oproti cez cestu je pas zelene, kde chybaju stromy, ktore minuly rok odstranili a dalsi vyschnuty sa chystaju.Tam by to bolo podla mba rozumnejsie.
21. november 2019

Roman

Dobrý deň,

Ďakujem za informovanie o zistení.
Ak to je taký druh ako píšete, tak v tom prípade súhlasím, že mohli byť radšej vysadené ďalej od bytového domu.
Vysvetlili Vám prosím na komisii "Životného prostredia" aj dôvod, prečo to teda zasadili tak blízko? Veď musia mať nejaký sadiaci plán a zvažovať v ňom viacero aspektov(podzmené siete, tienenie bytov, vizuálnu stránku vysadenej alej alebo stromoradia, budúci plán rozvoja územia ako sú nové chodníky alebo mobiliar, atď)
Verím, že to napokon dopadne pozitívne a v budúcnosti keď stromy dorastu budete spokojní, že budete mať príjemné tienenie vo Vašom byte, pričom tento strom vraj pekne kvitne...prajem všetko dobré

Roman
26. november 2019

Ga Lala

Par fotiek pre doplnenie.
26. november 2019

Ga Lala

Lepsie by im bolo oproti, fotka vid vyssie.Nam tienia aj vysoke stromy oproti, dostatocne cele leto, co je prijemne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania