Ulica Šafárikova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ekologia 24. novembra 2019

Pravidelne sa stava, ze odpad z Detskeho domova na Botanickej ulici, konci aj pri smetiakoch bytoveho domu na Safarikovej ulici. Obyvatelia bytoveho domu potom doplacaju na ich aroganciu. Naposledy to vyzeralo po vynose ich odpadkoch takto. Samozrejme, ze predtym zapratali aj svoje smetiaky. Fotene 17.11.2019.

26. november 2019

Ján Ľach

Dobrý deň prajem.
Týmto príspevkom reagujem na sťažnosť občana ohľadom odpadkov pri smetiaku na Šafárikovej ulici. Som zamestnanec CDR na Botanickej ulici č. 46. Na príspevok ma upozornila moja nadriadená.
Chcem sa ospravedlniť Vam, pán primátor, aj obyvateľom bytového domu.
Konal som tak z vlastnej iniciatívy a v dobrej viere.
Nebol to bežný komunálny odpad. Robili sme väčšie upratovanie a teda zbavovali sme sa bicyklov, saní a podobne. Teda nie je to pravidelne, takéto upratovanie robíme spravidla 2 krát do roka. Všetky veci ktorých sme sa zbavovali sme upratali do našich smetiakov, a aj okolo našich smetiakov, ako to dokazuje záznam. Z toho vyplýva, že som nemal v úmysle poškodiť obyvateľov daného bytového domu alebo tam urobit neporiadok. Tie 4 veci/ bicykel,sane,detský kočík a koleso/, ktoré som dal k susedným smetiakom, som dal vo viere, že ich ešte niekto použije, nakoľko boli v dobrom stave a od nás z objektu by si ich nemohol nikto vziať. Tak či tak sme urobili pri našich smetiakoch kopu a tie veci by nám tam už navyše nevadili, ale úmysel som mal naozaj, že sa to da ešte využiť.
Pravidelne sa to nedeje ako píše sťažovateľ.
Je mi ľúto čo sa stalo a môžem sľúbiť že z mojej strany sa už nič také nestane a budem apelovať aj na všetkých mojich kolegov a deti,aby k takémuto nedorozumeniu už nedošlo.
S pozdravom, Ľach Ján.
27. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
včera sme komunikovali s riaditeľkou detského domova, ktorá nás informovala, že neporiadok pri smetiakoch bol operatívne odstránený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania