Ulica Vladimíra Clementisa-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jana Jakubcova 04. decembra 2019

Dobry den,chcem sa spytat,ci sa bude nieco robit s napadanym listim na parkovisku,je z toho kasa,ktora je smyklava a pri vystupovani z aut robi problem.naposledy pred 3mi rokmi sa to odpratavalo,dal sa oznam o neparkovani aut v danom case.je to problem?dakujem za odpoved.

05. december 2019

Peter Durin

Tento problém je po celej Trnave. Mesto je neschopne, alebo nemajú chuť s tým niečo robiť... Nechápem na čo čakaju... Ani listy nevedia odpratať no hnus... Hlavne že dané sme zvýšili trojnásobne.. Banda hambite sa!!!
06. december 2019

Peter

Je to dlhodobá neschopnosť mesta zabezpečiť základnú starostlivosť o zaleň. Starý koncept starostlivosti o zeleň bol zrušený a nový sa už šesť rokov hľadá bez zjavného výsledku. Ak bude cez zimu snežiť, máme sa na čo tešit. Sneh na vrstve lístia bude super.
07. december 2019

Peto

Nemyslím si, že sa s tým nich nerobí. Spacinska a okolie bola pohrabana.. napr od spacinskej k j. herdu je to ciste ani lalia.
07. december 2019

Peter

prave, ze nerobi. Ak by bola vacsina kazdy rok spravena a kde tu to nebolo, nepoviem nic. Ale je to tak, ze vacsina je nepohrabana a kde tu to spravia. Takze staznosti ludi su na mieste. No a asi uznas, ze podla fotiek z podnetu to tohtorocne listie nie je.
07. december 2019

Jana Jakubcova

Na Druzbe byvam uz 4.rok a pokial si pamatam,pred tromi rokmi sa tu hrabalo a zametalo listie naposledy.Ved ide o zakladnu udrzbu,v tomto pripade aj o bezpecnost ludi.Teraz,ked to zamrzlo,sa s tym nebude dat robit vobec nic.A to nehovorim,ako to vyzera..
08. december 2019

Peter

5tulo, dnes som isiel po Spacinskej od Gulometu po svetelnu krizovatku. Lava strana pred bytovkami a okolo cesty nie je pohrabaja vobec, hnije tam listie, takze ani ta spominana Spacinska nie je pohrabana.
10. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zadali spolupracujúcej firme.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. december 2019

Jana Jakubcova

Dobry den..dnes rano prisli pracovnici komunalnych sluzieb to vycistit.Dakujem za vybavenie,bolo to uz hrozne a hadam uz dalsie roky bez kase.Pekny den.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania