Ulica Športová-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Juraj2 08. decembra 2019

Žiadam mesto, aby v budúcnosti neumožnilo organizátorovi komerčnej akcie na štadióne prenájom parkovacích miest na ulici za smiešnu sumu (70 eur). Keďže mesto odmieta zabezpečiť parkovacie miesta pre rezidentov, nemalo by ich zabezpečiť ani organizátorom a pre VIP. Štadión musí spĺňať podmienky na organizovanie akcií, bez nutnosti pravidelného zaberania verejného priestoru. Na vyhradené parkovanie sú určené komerčné priestory pod štadiónom.
Aký je význam značky P-Reservé bez dodatkovej tabule umiestnenej 18.11. a kto ju tam umiestnil (nie je v súlade s plánom rozloženia značenia)?
Aby to bolo jasné: Mesto by nemalo povoliť umiestnenie značiek Zákaz zastavenia na parkovacích miestach, ak to nie je vo verejnom záujme (čistenie ulíc a pod). O povolení rozhoduje mesto a nie dopr. inšpektorát.

06. december 2019

Juraj2

Pridaná odpoveď z mesta, v podnete je nečitateľná.
06. december 2019

Juraj2

Tak ešte raz opakovaná príloha s odpoveďami mesta.
09. december 2019

Silvia

Mesto negarantuje parkovacie miesta ani prevadzkam, ani rezidentom, preco ich garantuje vybranej skupine ludi?
To si mozem ako obyvatel vybavit schvalenie uzavierky ulice na ODI a mesto mi uzavierku podpise, lebo s tym suhlasil ODI? A este bude hovorit, ze ked to schvali policia, mesto nemoze urobit nic, len uzavierku podpisat?
09. december 2019

Silvia

Preco chce mesto garantovat rezidentom len vjazd na parkovacie miesta na vlastnom pozemku? Uz nemozu z toho pozemku vyjst von? Nie je to obmedzovanie slobodneho pohybu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania