Starohájska ulica-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 02. januára 2020

Pekný deň prajem.

Na Mestskej Poliklinike Družba Trnava sa v priestoroch suterénu nachádzajú poškodené, nefunkčné a znečistené stropné svietidlá. Ich počet je alarmujúci. Len na chodbe oproti hlavnému schodisku som napočítal 4 poškodené kryty strop. osvetlenia, jeden úplne chýbajúci kryt, niekoľko neónových trubice, ktoré su zjavne nefunkčné. Veľa krytov osvetlenia zjavne nie je udržiavaných a cistenych. Upozorňujem, že takýto stav elektrických spotrebičov môže viesť k zadymenie priestory alebo vzniku požiaru. Nepíšem to len tak ale píšem z vlastnej skúsenosti, že takto zanedbávané osvetlenie môže spôsobiť požiar.
Súčasne sa jedná o porušovanie viacerých legislatívnych požiadaviek ako napr. nesúlad so zákonom c. 124/2006 Z.z. paragraf 6 ODS. 1. písm. d).
Ďakujem za vyriešenie problémov

20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na obmedzenie pohybu a činností v Mestskej poliklinike, Starohájska č. 2 Trnava počas 1. vlny pandémie nového Korovnavírusu boli pozastavené aj bežné opravy v spoločných priestoroch.
Po ich uvoľnení bolo predmetné osvetlenie v suteréne Mestskej polikliniky opravené a prednedávnom boli svietidlá vymenené za led úsporné svietidlá s vysokým účinkom svietivosti.
V prílohe posielame i foto aktuálneho stavu. Ďakujeme za porozumenie

Stredisko sociálnej starostlivosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania