Ulica Trhová-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Radovan 29. januára 2020

Dnes je na mestskom úrade rada tak s 50 agresívnymi nervóznymi ľudmi ktorí všetci naraz prišli vybaviť zľavu na dani z nehnuteľnosti. A bežný človek sa má pripraviť tak na 2 hodiny čakania, sácania, strkania, urážok, predbiehania a je šanca že aj tak nič nevybaví!!!
Kašlem taký mestský úrad, situáciu vôbec nezvládli!

29. január 2020

jozef

Podľa môjho názoru mali byť upravené úradné hodiny, keďže nastala takáto situácia, je zrejmé ,že občania si budú tieto zľavy pýtať, plný súhlas s Radovanom , nezvládli to
29. január 2020

Dana

Svokra dnes 29.1. bola na MU. Za 20 minut bola vybavena. Ze rad tam bol ale islo to rychlo a fungovalo 7 okienok. Nevidela ani nikoho kto by strkal a urazal. V pondelok ked bola sa rovno otocila lebo ze tam bolo strasne vela ludi.
30. január 2020

Ladislav

Pan Radovan a zamestanci uradu mesta Trnava mozu za to ze ludia si vsetko nechali na poslednu chvilu?Ste vtipny.
30. január 2020

erik

preco je termin len do konca januara? je to dane nariadenim ? dakujem za info
31. január 2020

Fredy

Vo štvrtok 30.januára poobede bola situácia na MÚ bezproblémová, čakací čas do 15 minút, všetci čakajúci v Klientskom centre mohli čakať sediac na stoličkách, atmosféra bola pokojná.
31. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

občania majú povinnosť do 31. 1. nasledujúceho roka, kedy nadobudli nehnuteľnosť podať priznania k miestnym daniam. Klientske centrum je k dispozícii každý deň a klienti môžu prísť aj skôr. Mnohí z nich si však túto povinnosť nechávajú na poslednú chvíľu. Klientov vybavujú všetky pracoviská Klientskeho centra, ktoré sme posilnili o ďalšie dve pracoviská na podateľni, okrem toho sa občanom venujeme aj priamo na odboroch MsÚ. Radi by sme pripomenuli, že priznanie k dani k nehnuteľnosti je možné poslať aj poštou, čo však využíva len malá časť verejnosti. Takisto je možné poslať nám žiadosť o zľavu z poplatku na odpad e-mailom na [email protected], napriek tomu prišli mnohí z čakajúcich túto záležitosť vybaviť osobne.

Z našej strany sme zabezpečili maximálne personálne kapacity a klientov vybavujeme promptne a profesionálne. Dosah na to, kedy a akým spôsobom sa občania rozhodnú priznanie či žiadosť podať, nemáme.

Ďakujeme za pochopenie.

Odbor organizačný a vnútornej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania