Neprechodny chodnik

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Chodnik nie pre chodcov ale pre reklamu. Myslim ze osadit reklamny stojan v strede chodnika je silna kava. Ak tadialto prechodzaju dvaja ludia- zvlast mamicky s kočármy- neda sa. Poprosim o vyriesenie tohto problemu. S uctou Občan mesta.

14. apríl 2014

Flego

??? to kto toto povolil??? Inak to vyzerá byť celkom seriózna firma http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=31474&SID=2&P=0 sa im čudujem, že si robia takúto hanbu!
15. apríl 2014

fercis

Dnes to uz pilili dolu...
15. apríl 2014

Flego

Fakt? To je teda rýchlosť, to musela byť pekná čiernota......
16. apríl 2014

Občan mesta

Podnet promtne-na moje prekvapenie- vyrieseny. dakujem/me.
17. apríl 2014

Karol

To Nebola žiadna čiernota. Mesto spravilo chodnik na mieste kde bol panel pred rokmi umiestnený a nikto to neriešil. Zhruba dva mesiace dozadu požiadala firma, ktora to vlastni o uzemne konanie na premiestnenie a to bolo v tychto dňoch povolené.
17. apríl 2014

Flego

:-)) to sa mi snáď sníva Karol! Hneď som nad tým premýšľal, že seriózna medzinárodná firma robí takúto ostudu (viď môj prvý komentár) A to bolo presne naopak, firma musela sama požiadať o spriechodnenie chodníka, pretože investor to pri stavbe chodníka neriešil :-)))) toto už nemá komentár!
P.S. Omlúvam sa štatutárom a prokuristkám firmy http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=31474&SID=2&P=0, že som ich podozrieva!
17. apríl 2014

Štefan

Myslím, že nakoniec je jedno, či tam bol najprv reklamný nosič a chodník položili okolo neho alebo naopak. Zaujímavé je ako taká tupota môže vôbec vzniknúť a ešte zaujímavejšie koľko to tak môže vydržať. To tam takto nebolo týždeň alebo dva, že?
17. apríl 2014

Obcan mesta

No neviem, neviem Vážení, ten chodník tam bol od vždy, len bol zrekonstrukciovany dlazbou. A panel tam bol osadeny rovnako nestastne- stupidne.
22. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
15. 4. 2014 bol citylight odstránený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania