Ulica Štefana C. Parráka-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marcela 15. marca 2020

Dlhodobo neostrihany krik pozdlz ulice a na rohu pri vyjazde z bloku. Nebezpecne vychadzanie na ulicu, brani vo vyhlade. Dnes bol ostrihany plot na druhej strane ulice (vid foto s traktorom). Pevne verim, ze aj tento kriticky bude ostrihany a nasledne aj udrzovany. Dakujem

09. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
firma živý plot zrežie v najbližších dňoch.

Referát zelene
17. apríl 2020

Marcela

Dobry den, zial, dodnes plot stale nikto neostrihal. Po chodniku okolo neho sa uz dost neprijemne chodi. Konariky miestami zasahuju do cca 2/3 chodnika. Dakujeme za skore ostrihanie a udrziavanie plota.
27. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Marcela, ešte raz ďakujeme za Váš podnet.

Pracujeme na jeho riešení, žiaľ zatiaľ sa nám z kapacitných príčin orez nepodaril. Zaradili sme ho však do programu tohto kalendárneho týždňa.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
29. apríl 2020

Marcela

Dobry den, spravcovska firma nam pomohla ostrihat ho aspon zvonku od ulice a chodnika. Aby sa dalo po chodniku aj chodit a bezpecne vychadzat na ulicu. Zvnutra a zvrchu vsak stale potrebuje dostrihat. Dakujeme
05. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, firma kry zrezala podľa pokynov a výška kra je približne 1,60m. Nieje možné v súčasnosti živý plot orezať viac, nakoľko bol vysoký a nemusel by takýto zásadný rez prežiť.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
05. máj 2020

Marcela

Dobry den, dakujeme. Je to velmi pekne spravene. Aj trava pokosena.
17. august 2021

Marcela

Tento rok doposial neostrihany zivy plot je uz riadne prerasteny. Kedze je na rohu ulice, brani vo vyhlade pri vyjazde vozidiel z dvora vnutrobloku.
Na jar sa strihal podobny plot len cez ulicu, no na tento sa akosi stale zabuda. Aj dnes sa striha plot na Studentskej ulici, tiez kustik odtialto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania