Štrky-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
trnafcan 29. marca 2020

Preplneny kos na Strkoch. Zisiel by sa tam min este jeden kos hned pri vstupe

31. marec 2020

FCC Trnava

Dobrý deň,

kôš bol riadne vysýpaný podľa harmonogramu v pondelok 30.03.2020.

FCC Trnava, s.r.o.
07. apríl 2020

Marco Heinis

si noste bordel z prírody domov keď vás pohoršuje plný kôš ja by som ho odstranil, v lese v pristreškoch koše tiež nie sú a každý normálne zmyšľajúci návštevník prírody si bordel berie domov.
07. apríl 2020

trnafcan

Marco Heinis viete si predstavit, ze som tam v ramci vychadzky zbieral odpadky (mozno aj po Vas) a nebolo ich kam vyhodit, pretoze kos mal kopcom smeti a chytraci ich tam hadzali nadalej, napriek tomu, ze bolo ocividne, ze padaju uz na zem - vid obrazok. Podla mna je spravne, ak su v takychto zonach kose, pretoze mysliet si, ze ludia si budu nosit odpadky so sebou domov je velmi naivne. Ludia su lenivi no aspon vacsina ked vidi kos, tak hodia odpadky do kosa.
Ja by som tam este jenen kos pridal, aspon k tomu vstupu. A ak to budu pravidelne vyprazdnovat, urcite tam bude cistejsie, ako keby tam ziadne kose neboli.
10. apríl 2020

Citizen

Taktiež som názoru , že kôš by tam mohol byť ešte jeden ..áno logicky by si síce ľudia mali brať odpadky z prírody domov avšak ako správne poznamenal Trnafčan myslieť si ,že ľudia sú rozumní je naivné obzvláš keď vidím aké množstvo ľudí sa tam denne pohybuje. Analogicky by nemali byť teda koše ani v kamennom mlyne ..viete si predstaviť ako by to tam bez nich vyzeralo? Aj keď dobre viem , že aj tie bývaju večne plné ..tým nechcem spochybňovať prácu fcc ale aspoň vidno , že koše maju svoje opodstatnenie preto nerozumiem keď niekto píše , že by koše rušil ..jednoduché riešenie ale na následky nedomyslené.. taktiež by som bol najradšej keby pribudli koše a prispeli tak ku krajšiemu prostrediu ..ako písal Trafčan väčšina ľudí je lenivích ..bohužial pre nás ostatných
22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet bol vyriešený.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.