Ulica Ludvika van Beethovena-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 16. apríla 2020

Pekný deň prajem, celá Trnava vie že vo vchode L.v.B. 12 istý "Jojo" už roky predáva drogy. Jeho zákazníci sa roky obšmietajú okolo bytovky a v celom tomto okolí. Vie o tom aj mestská polícia, ktorej to je hlboko viete kde. Vždy keď sú zavolaní, tak sa len slávnostne prevezú v aute okolo a idú preč, aby im náhodou neofúklo istú časť tela. To nikomu nevadí, že polícia vie o páchaní trestnej činnosti a napriek tomu to neustále prehliada??? Je choré, aby som sa ako mamička s kočíkom bála ísť okolo tejto bytovky v akomkoľvek čase. Nehovoriac o bezdomovcoch, ktorí si sem za istou slečnou chodia po služby. Prečo to nerieši polícia? Prečo sem nedáte kamery? Viem, že vyberanie pokút je ľahšie, ale robte konečne niečo aj pre nás a pre našich najmenších !!!

16. apríl 2020

Dominik

Nesúvisí to s tým, že majú z toho mestskí policajti nejaké provízie? Rovnako ako aj štátni... Napr. v kamenáči už roky na parkovisku pred kúpaliskom stáva auto a v ňom dvaja fešáci v šiltovkách a majú tzv. okienkový predaj. A pečivo to asi nebude... a kúsok od nich bežne stoja policajti a vyberajú pokutu na konci obce za rýchlosť. Tak buď sú tí policajti idio*i alebo majú z toho províziu. Či tak isto nefungujú aj MsP....
19. apríl 2020

Dominik

Tie mínusky sú od tých policajtov, ktorí si práve uvedomili svoju neschopnosť, prípadne spoluprácu s organizovaným zločinom??? Alebo od ich rodinných príslušníkov, ktorí si uvedomili, čo za babrákov majú v rodine??? Alebo od narkomanov a od ich dealerov, ktorí sa obávajú o svoj kšeft???
04. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o Vašom podnete sme informovali Policajný zbor SR. Pokiaľ sa jedná o drogovú trestnú
činnosť, je nutné realizovať také úkony, ku ktorým mestská polícia nie je vecne príslušná.

Mestská polícia v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania