Ulica Kukučínova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Poprosim pokutovat akekolvek auto parkujuce na novom chodniku/cyklochodniku... myslim ze prekazok je na nom dostatok aj bez tychto plechovych srotin.

23. apríl 2020

Peto

dnes takto aj pred školou/mäsiarstvom pán na červenom aute, zasahoval do vozovky a keďže bol frmol z protismeru, museli sme čakať.. čiže blokovanie už tak úzkej ulice je v plnom prúde
24. apríl 2020

Juraj

Cesta je dostatocne siroka, problem je ze vydavaju vodicaky ludom co na to nemaju dostatocne iq a nevedia pochopit pravidla cestnej premavky :)
24. apríl 2020

Roman Krajčovič

Ako môže byť cesta dostatočne široká keď sa vedľa seba seba nezmestia dva autobusy? V stredu sa stretlo smetiarske auto z autobusom a nedokázali sa vyhnúť? To IQ chýbalo tomu kto navrhol takú cestu.
26. apríl 2020

Števo

Aké IQ musí mať projektant "kruháču" Kukučínova-Slnečná!?
27. apríl 2020

Peter

tá cesta je nezmyselne úzka z cyklochodník tak ako je, je úplný nezmysel. Išiel som tadiaľ v nedeľu s deťmi na bicykloch. Koho napadlo dať spoločný cyklochodník a chodník ľudom tesne pred dverami? Navyše na každej križovatke je treba prekľučkovať bicyklom až do bočnej uličky. Naspať sme išli radšej po Hajdocziho po ceste. Pri zmysloch asi nebol ani projektant a ani ten, kto to následne schválil aby sa to takto postavilo. Prosím Vás, to nezmyselné vybočenie cesty/ostrovček je tam aby sa lepšie jazdilo autobusom? To sa naozaj nikto nezamyslel, že tadiaľ chodí aj MHD? Je to ako prekážková dráha, najprv prejde autobus vrchom po strede kruhového čuda na Slnečnej, potom sa pokúsi netrafiť obrubník pri ostrovček a ak nestretne oproti autobus, šťastlivo sa dostal na koniec ulice. Autá pred La Premou sú už len ten najmenší problém, aký táto nová ulica má.
04. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom Vášho podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie. V prípade, ak opäť zaregistrujete takéto konanie, oznámte nám to prosím na tel. čísle 159 v čase protiprávneho konania. Na miesto bude vyslaná hliadka.

Mestská polícia v Trnave
04. august 2021

Peter

Po chodníku smú (na bicykli) jazdiť len osoby mladšie ako desať rokov.
Niečo ako spoločný chodník pre chodcov a cyklistov "Vyhláška" nepozná.
Na bicykli sa jazdí predovšetkým po cestičke pre cyklistov. Po cestičke pre cyklistov sa jazdí vpravo. Kde cestička pre cyklistov nie je alebo nie je zjazdná, jazdí sa pri pravom okraji vozovky. Ak sa tým neohrozujú ani neobmedzujú chodci, smie sa jazdiť po pravej krajnici.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania