Zberný dvor

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Peter 25. apríla 2014

na Radlinského 47/2 oproti restauracie stara posta je na chodniku osadena zberna nadoba na sklo, vid foto. to akoze mesto zriadilo zberny dvor v samotnom meste? ak nezriadilo, tak to akoze povolilo v samotnom centre tuto zbernu nadobu?

25. apríl 2014

jan

A co vam na tom vadi?
PS: aky zberny dor? Ved je to len nadoba na sklenene flase,..
25. apríl 2014

Peter

vazeny pan jan, rozpravam o centre trnavy, tak v tom zmysle vnimajte aj cely kontext. nadoba na sklo a nadoba na odpad mi prida ako zberny dvor nevhodny na tuto lokaciu.
dalsia otazka na zamyslenie je, preco je priamo nadoba na sklo pred sukromnou prevadzkou?
26. apríl 2014

Flego

Archivár tým myslel, že takéto "okrasy" sú nevhodné do koloritu historického centra, ale máme tu aj iné pikošky https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/5575/obnova-hradieb-versus-odpadky-a-kontajnery
27. apríl 2014

Martin Hačko

Mudrlanti premudrelí a kam mame dávať odpad??? nie každý čo býva v centre má rovnaké možnosti čo sa týka priestoru. Radšej sa prejdite po meste, napr. po pešej a pozrite si mobiliár mesta ktorý je oblepený samolepkami taxislužieb. To Vám nevadí? !!! to riešte vy hlupáci !!! Je mi na vracanie keď vidím cele mesto samu samolepku a počarbané steny a čokoľvek iné. To neriešite, prečo nepíšete na taxislužby, treba im asi urobiť zlu reklamu a možno prestanú ja neviem. Alebo im treba oblepiť autá. Flego ja bývam pri tých hradbách a povec teda kde by tam mali byť ako tie kontajneri??? Mame si ich dať do bytu??? Rozmýšlaj a riešte veci ktoré majú zmysel. Mne vadí napr. opitá mládež ktorá po večeroch likviduje všetko čo jej príde pod nohy. všetko rozkopané a pod. Vieš si predstaviť koľko peňazí to musí všetko stáť??? Mestská polícia nerieši nič len parkovanie. Ale aby ich bolo vidieť v noci tak to nie. To sú poschovávaný. Ale keď nemáš parkovné 5 min tak to máš pokutu istú. Chcel by som vedieť koľko peňazí ročné musí stáť vyškolenie, resp. vybavenie všetkými náležitosťami jedného mestského policajta + jeho plat. Veď pokuty za parkovné by mohol vybarať kludne nejaký poverený pracovník mesta mestského úradu. Určite by to bolo lacnejšie. Možno sa mýlim, neviem, je to na posúdenie kompetentných.
27. apríl 2014

Flego

Zaujímavý názor. Najprv dáme tisíce eur do obnovy hradieb a potom priamo v novučičkej veži urobíme stojisko pre kontajnery (netuším ako to prešlo cez pamiatkárov, keď bežne buzerujú za prkotiny). No a tí, čo na to upozornia sú hlupáci.
Nálepky taxislužieb tu boli riešené už veľakrát, dokonca sa nejakých nalepovačov podarilo aj chytiť. Polícia žiada, aby každý, kto zbadá nálepkára v akcii ihneď volal 159.
20. máj 2014

HUNTER.SVK

Policia ziada... je to ich robota nakladat ich do auta z putami na rukach...nic nerobia len si na pekne pipinky robia nabory aby ich mohli natahovat a potom to tak aj v TT vyzera...suhlasim stym ze su tam tie nadoby alebo by bolo lepsie asi pre teba flego keby sa tam bordel valal po zemi vsak? to ze opity soplaci sa nevedia spratat do koze to nikomu nevadi hlavne ze je to samy vysokoskolak!!! za posledne roky co je v TT uz nepozna hranice a nikto stym nic neurobi...mestka policia stoji za velke H....!lebo sa boja opitych stencou.
16. jún 2014

Peter

Doteraz mesto este nezaslalo odpoved, pls o znovu zaslanie tohto podnetu na kompetentnych.
28. máj 2015

peter

ASA Trnava: O potrebe umiestnenia kontajnera rozhoduje mesto. Z nášho pohľadu riešime iba to, aby bol k nemu prístup pre auto do ktorého sa odpadové sklo vysýpa. Ak bude teda vytypované iné umiestnenie, tak ho preložíme.
14. január 2018

Roman

Dobrý deň,

dokedy bude zo strany predstaviteľov mesta tolerované takého otrasné kontajnerové stojisko v tesnej blízkosti úplného centra mesta.
Čo takto inštalovanie dvoch-troch polozapustených kontajnerov v tejto lokalite(napríklad pri verejnom WC pár metrov od tohto "stojiska")

Ďakujem

Roman
03. august 2018

navstevnik

No .... zjavne sa riesenie nehlada ....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania