Ulica Nová-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Dobry den, aj kvoli zmatocnemu vodorovnemu dopravnemu znaceniu do odbocovacieho pruhu, pri ktorom nie je vobec jasne, kedy konci suvisla a zacina prerusovana ciara, auto moze nabehnut na nespravne osadeny poklop, kde sa moze poskodit koleso/tlmic/... . Poklop navyse zbadat na poslednu chvilu. Suhra dvoch nekvalitnych(?) prac, moze sposobit nehodu/nestastie. Spravuje VUC/SSC ? Vopred vdaka za vyriesenie.

02. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Ul. Nová vrátane pozemku, na ktorom sa nachádza v k. ú. Trnava parc. č. 10080/108 s výmerou 6708 m 2 je vo vlastníctve spol. TOP Development, a.s., Františkánska 4, Trnava. Spol. TOP Development, a.s., neodovzdala komunikáciu Ul. Nová ani pozemok v k. ú.
Trnava parc. č. 10080/108 do vlastníctva Mesta Trnava. Ďakujeme za porozumenie

Odbor majetkový
05. jún 2020

Lubo

Kanal sa nachadza na obchvate predsa. Cize obchvat mesta je v sukromnych rukach ? A kto teda zabezpecuje dopravne znacenie a zimnu udrzbu ... ?
11. október 2020

Lubo

Uz mame nejake stanivisko od sukromnej spolocnosti ? Bola jama zabezpecena docasnym dopravnym znacenim, kym sa vec nevyriesi ?
26. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet sme ako príslušnému správcovi štátnej cesty I/61 – JVO, v zmysle vecnej a miestnej príslušnosti postúpili SSC.
Kto? SSC

Mesto Trnava
26. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
21. december 2020

Lubo

Mozete uzatvorit. Ak som spravne videl, poklop bol uz zrovnany s povrchom cesty.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania