Ulica Spartakovská-zviera-deratizácia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Majo 14. júna 2020

Dobry den, na trhovisku pri zimnom štadióne je mnoho holubov, ktoré hniezdia často aj priamo nad stánkami s ovocím a zeleninou.

Bolo by vhodné to tam zredukovať, v rámci ochrani zdravia...predsa len ide o čerstvé potraviny. Ktovie či to aj nejaké predpisy neporušuje, predaj v takomto okadenom a zaperenom prostredí.

Dakujem

12. jún 2020

Majo

hniezdia vtych cervenych trámoch, mnoho hniezd
12. jún 2020

Majo

Stánky okadené centimetrami ich výkalov a iného bordelu čo si naznášajú do hniezd
15. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, problém s holubmi na trhovisku Mestský zimný štadión eviduje, rieši – naším zámerom je po celom obvode budovy natiahnuť siete proti holubom. Keďže sa jedná o špecifické práce vo výškach, nevieme to spraviť vo vlastnej réžii a naše finančné zdroje sú limitované. Ale oslovili sme viaceré firmy dodávateľsky a čakáme na ich CP.

Každý deň je trhovisko aj okolie budovy upratované od nežiaducich exkrementov, stánky na trhovisku majú vlastné striešky, takže určite tovar vyložený na stole nie je „zasiahnutý“.

Redukovať populáciu holubov by sme radi, no humánnym spôsobom sa nám to nedarí – nepomáha plašenie ani lesklé predmety a dokonca sa holuby nezľaknú ani mestských operených dravcov.

Napriek tomu veríme, že sa nám podarí dohodnúť s dodávateľom a predmetné sitá budú ešte tento kalendárny rok inštalované.
Ďakujeme za porozumenie

Mestský zimný štadión
30. december 2020

Majo

Posledne tyzdne sitá (vyzera to byt kvalitne spravene) pribudli asi na 20% dotknutej dlžky strechy štadióna vedľa kopca Agátka. Predpokladam ze buduci rok sa to dokončí aj v miestach nad trhoviskom.
28. február 2021

Majo

sieťky uz pribudli aj nad trhoviskom takze asi vybavene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania