Okružná ulica-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Palcino Čavojský 15. júna 2020

Prevádzkar obchodu s čapovaným vínom často zatarasí buď priamo dodávkou alebo hadicami, ktorými plný sudy (alebo iné skladovacie zariadenia) chodník popri budove. Ľudia s pohybovými problémami alebo ľudia s väčšími taškami z nákupu sú nútení ísť po ceste, ktorá je dosť frekventovaná ako výjazd z parkoviska a aj výjazd od VUJE. Často sa tam stávajú kolízne situácie (zatiaľ bez škôd na zdraví a majetku) už len keď si niekto ide "iba vybrať peniaze z bankomatu" alebo "iba kúpiť víno". Po odparkovaní tohto auta na prístup na chodník sa na cestu dostávajú aj chodci a je to tam ešte nebezpečnejšie. Naposledy som pána (asi majiteľa) vodiča upozornil, že tam stojí už vyše hodiny.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.

Váš podnet sme preverili dňa 16.6.2020 o 13,10 hod. Vozidlo sa na predmetnom mieste nenachádzalo.
V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého miera spoločenskej nebezpečnosti sa Vám javí ako vysoká, sa prosím obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá posúdi, či sa priestupok stal a ak áno, vykoná úkony smerujúce k jeho objasneniu.

Mestská polícia mesta Trnava
17. jún 2020

Palcino Čavojský

Vážená samospráva. Cieľom môjho podnetu nebolo to, aby ste tam niekoho vyslali a pozreli sa, či tam to auto práve je. Ide mi o to, že tam treba riešiť situáciu buď s majiteľom budovy alebo prevádzkarom, nakoľko chápem, že majú istú technológiu na premiestnenie ich tovaru. To však zasahuje do možnosti prechodu okolo tejto budovy ľuďom z blízkeho okolia či už do Tesca, alebo na autobusové zastávky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania