Ulica Jaderná-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Palcino Čavojský 18. júna 2020

Mohlo by mesto zvážiť presun odstavného miesta pre Arboria Bike na Atómovej ulici? Teraz to miesto je pri vjazde na parkovisko ZŠ Atomova, kde dosť nekontrolovane a neorganizovane parkujú aj vodiči, ktorí idú do blízkeho holičstva alebo do Materského centra, škôlky a pod. Keď tam ešte niekto postaví zdieľaný bicykel, zužuje to chodnik a (ako je vidieť na fotke) niektorí experti bycikel odstavia rovno na vozovke. Ak by sa odstavné miesto presunulo na opačný koniec chodníka medzi školou a škôlkou, zamedzilo by sa týmto problémom a dostupnosť k bicyklom by bola praktickejšia, nakoľko teraz väčšina uživateľov odstaví bicykel pri bráne školy a musí ten chodník prejsť pešo. Toto miesto je totiž vhodné len pre málo cieľov. (ZŠ, MŠ, Materské centrum...).

18. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetná stanica je už premiestnená na iné miesto, resp. na opačnú stranu chodníka, kde neobmedzuje chodcov ani vodičov.

Odbor organizačný a vnútornej správy
18. jún 2020

Palcino Čavojský

Odporúčal by som opačný koniec chodníka. Nie stranu. Je to bližšie z VUJE, z činžiakov či už na Veternej alebo na Okružnej ulici. A je odtiaľ bližšie aj napojenie na cyklochodníky na Veternej a Bucianskej.
19. jún 2020

Peto

Palcino, podľa mňa je podnet vyriešený. Len teraz to mám k bajku rovných 5 minút namiesto pôvodných 3:40 😂
19. jún 2020

Palcino Čavojský

jaj, tak potom kopem do otvorených dverí, pretože práve tak som to chcel zmeniť. Ono išlo aj o to, že všetci, ktorí sa chceli dostať k bicyklu, museli prejsť tou uličkou, čo sa mi zdalo nelogické. Díky za vysvetlenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania