Ulica Átriová-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
andrej 21. júna 2020

dobrý deň , prosím vás odkedy je to vedené ihrisko (dali ste tabuľku a tým to skončilo , na číslo sa dovolať nedá nikdy ) aj keď na katastri Trnava to tak nieje , poprosím vás dajte tam ochranné siete do cesty na ihrisko a to z dvoch dovod jeden a ten najhlavnejsi dôvod je že deti hrajú basketbal fotball a lopta lieta von na cestu a deti utekajú za Liptov a môže prísť k nešťastiu , druhý dôvod keďže bývam oproti na atriovej 1 a už mám poškodený krik , schránku od lopty ( našťastie auto nie ) tak vás žiadam o siete ako mesto alebo potom nech to naďalej slúži ako spevnená plocha

24. jún 2020

Roman

Andrej, to je jedna vec, ale ide aj o mestsky pozemok, ktory som uz musel pokosit, aby decka nemali klieste. Minuly rok som dal podnety dva na kosenie a nic.

https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/73541/ulica-atriova-travnata-plocha-nepokosena
22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať.
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb

Mesto Trnava
26. júl 2020

andrej

Dobry den poslete mi mail ze je to neriesene ale vsetci vieme ze keby sa chcelo riesit sa to da len konkretnej osobe sa bud neche alebo je im to jedno ale cedulku vycapit ze je to detske ihrisko kore je spevnena plocha aby sa o to kto tam dal tu cedulku aj staral tak to nie
15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mesto Trnava momentálne zabezpečuje viacero úkonov, ktorých výsledkom by malo byť odčlenenie pozemku od miestnej komunikácie a zaradenie do pasportu ihrísk mesta. Taktiež sa rieši ideový zámer rekonštrukcie súčasného stavu ihriska.

Mesto Trnava
08. apríl 2021

jano

Ulica Pavla Mudroňa-oplotenie-chýbajúce

Neoplotené Ihrisko na Kopánke. Vzhľadom na rastúci počet detí na Kopánke - Peknom poli, by bolo treba oplotiť toto ihrisko. Veľa krát som videl aj sa mi to stalo osobne, že dieťa utekalo za loptou až pred prichádzajúce auto. Ďaľšia vec, že nie je príjemné keď vám po zaparkovanom aute pred domom skáče niekoľko krát za deň lopta. Poprosím o riešenie. Ďakujem.
29. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. V rozpočte na rok 2021 nie sú vyčlenené financie na výstavbu oplotenia tohto detského ihriska. Výstavba oplotenia bude zahrnutá do návrhu rozpočtu na budúci rok. Schválenie rozpočtu podlieha schváleniu mestským zastupiteľstvom.

Mesto Trnava
16. august 2021

ObčanTT

Ulica Átriová-detské ihrisko-chýbajúce

Odporúčam porozmýšlať nad aspoň záchytnými sieťami na priľahlom ihrisku. Osobne mi pred autom preletela lopta a dieťa rovno za ňou bez akéjkoľvek obozretnosti či po ceste niečo ide. Počas fotenia mi okoloidúci, ktorí to videli potvrdili, že sa to tu stáva často. Je otázkou času, kedy vodič nemusí stihnúť včas zareagovať… Pár stĺpov a sieť má určite nižšiu cenu ako zdravie či život dieťaťa!
24. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ObčanTT, v rozpočte na rok 2021 nie sú vyčlenené financie na výstavbu oplotenia tohto detského ihriska. Výstavba oplotenia bude zahrnutá do návrhu rozpočtu na budúci rok. Schválenie rozpočtu podlieha schváleniu mestským zastupiteľstvom.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania