Ulica Átriová-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Zarastený chodník a kraje cesty vysokou zeleňou

08. júl 2020

Peter

takéto su žiaľ všetky nové ulice na Peknom poli
08. júl 2020

Juraj

Niektoré staré ulice ani nemajú chodníky do dnešného dňa a doriešené parkovanie pri domoch, a blokujú priechodnosť ciest ale to je samostatná kapitola ...
12. júl 2020

Peter

takato situacia je na Peknom poli uz niekolko rokov, daval som sem viacero podnetov a vacsina sa neriesila vobec...burina do vysky pasa, blokuju chodniky, cestu...a naprava ziadna. Mesto tuto stvrt nema na udrzbu zahonov poriesenu vobec. Boli vysadene zahony s travami, levandulou, krikmi...ale nechali to zarast burinou, takze praca a peniaze vysli navnivoc. Skoda. Ak niekto chce vidiet o co ide, staci si prejst kolecko napr. Schelingova-Schumerova. Stromy uschnute, zahony zadusene zelinou. To co je tam udrziavane si ludia vysadili a udrziavaju sami. To ale nie je ich povinnost a ani to mesto nemoze ocakavat, hlavne pri daniach, ktore nasadili.
22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme na na riešenie na referát zelene. Podnet budeme aktualizovať.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií
Kedy? 2. polrok 2020

Mesto Trnava
02. september 2020

Juraj

Dobrý deň dnes je 2.9.2020 to naozaj za 1 a pól mesiaca sa nedala ta zelina vytrhať ? Pozdravujem oddelenie ktoré má toto na starosti v rámci mesta TT.
29. september 2020

Peter

krasa
03. november 2020

Juraj

Dobrý deň do dnešného dňa uvedený podnet mesto TT ignoruje. Nehovoriac o dopravných značkách ktoré sú na zemi a opreté o plot. Zo strany mesta ide o totálnu aroganciu moci a neriešenie uvedenej lokality!
09. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tieto chodníky a cesty boli realizované súkromným investorom a neboli mestu odovzdané do majetku a do správy. Z toho vyplýva, že mesto údržbu na súkromných plochách nevykonáva.

Odbor dopravy
09. november 2020

Juraj

Dobrý deň podľa portálu katasterportal.sk je vlastníkom pozemkov Mesto Trnava, ale ok potom treba upovedomiť developera aby to vyčistil, myslím že ako mesto máte na to “Zákonné páky”.
13. november 2020

Peter

mesto údržbu nevykonáva ani na vlastných plochách, Schummerova, Schelingovej, koniec Krupskej...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania