Ulica Jána Hajdóczyho-neporiadok a odpadky-neodpratané lístie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Barbora 16. júla 2020

Na viacerým miestach na Hajdóczyho a Špačinskej ulici je pri odpadových stojiskách pohodený zelený odpad zo stromov a kríkov (haluzina). Už je to tam dosť dlho a už len čakám kým to zase nejaký výrostek podpáli. Na pridanej foto je konkrétne stojisko č. 253. Je možné tento odpad odpratať prosím?

19. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Barbora, ďakujeme za Váš podnet. Bod postúpený na odbor komunálnych a cintorínskych služieb (referát verejnoprospešných služieb), ktorý sa ním bude zaoberať.
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
Kedy? 2. polrok 2020

Mesto Trnava
18. august 2020

Barbora

Haluzina, ktorá bola v pôvodnom podnete zelená je už úplne suchá - fakt by sa to už mohlo odpratať - na obrázku je vidieť lipu, ktorá už bola raz obhoretá, keď tam niekto podpálil odpad. Myslím, že ďalší požiar už by nerozbehala a pochybujem, že by nám mesto potom vysadilo stromy nové, keďže som si všimla, že zeleň na ČSM-ke je dlhodobo zanedbávaná...
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet bol vyriešený.

Mestský úrad v Trnave
12. september 2020

Barbora

Podnet síce vyriešený bol, ale dlho nezostal. Keďže sa mesto alebo samospráva dlhodobo nestará o stav zelene na sídlisku, musia to robiť občania svojpocne. Čo má za následok, že je momentálne pri tých istých smetiakoch ešte väčšia kopa haluzí ako bola predtým.
21. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Tentoraz odvoz konárov v tejto časti bude až 24.10.2020 v rámci mobilného zberu.
Kto? FCC
Kedy? viď odpoveď

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania