Ešte nebezpečnejší chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Flego 26. mája 2014

Nedávno ste mi napísali, že tento nebezpečný chodník https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/6524/nebezpecny-chodnik na začiatku Sladovníckej platnej technickej norme vyhovuje. Na konci Sladovníckej je ten istý problém ale tu už neverím, že chodník norme vyhovuje - tri smetné nádoby, informačná tabuľa a stĺp verejného osvetlenia, to sa skôr podobá na prekážkovú dráhu. Chodci sa tu pravidelne vyhýbajú na frekventovanú cestu.

26. máj 2014

Vrtak

Toto je naozaj veľmi nebezpečné miesto. Výborný podnet.

Ale nikto to neopraví. Vedenie na celé toto mesto z vysoka kašle, hlavne že o pár metrov ďalej bude obrovský futbalový štadión s obchodným domom a námestí máme hudobné pódium s umelým záhonom + vo veľkom sa rozoberajú všetky parky alebo aspoň plochy ktoré nimi mohli byť.
22. jún 2014

Flego

Mesto prešvihlo jedinečnú príležitosť vyriešiť problémový chodník, keď vlani vydávalo stavebné povolenie na tento dom. Mohlo sa pokúsiť dohodnúť s majiteľom o posunutí oporného múru o meter do jeho pozemku. Teraz, keď už tesne pri plote stojí nový dom, problém zostane naveky neriešený.
13. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v čase budovania komunikácií v tejto lokalite a riešenia dopravného priestoru bolo všetko realizované v súlade s príslušnou STN. V súčasnosti vzhľadom na majetkovoprávne pomery a už zastavané územie a plochy nie je možné daný stav zmeniť.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. február 2015

Flego

No daj vybavené Matúš, čo už s tým.
11. august 2017

tulen

Úzky chodník Sladovnícka

Dávam do pozornosti velmi úzky chodník na ul. Sladovnicka. Samozrejme že tento problem je už minimálne 30 rokov, ale za túto dobu je podstatne viac aut a podstatne viac neohľaduplných a arogantných vodičov. Ak sa nedá cesta trochu vyosiť a chodník rozšíriť, tak by sa tam aspoň mohlo osadiť zábradlie, ktoré by chránilo chodcov na úzkom chodníku. Ďakujem za skoré vyriešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania