Ulica Jiráskova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Je potrebne vyriesit neustale sa opakujuci neporiadok v priestore medzi vchodom c. 28 na Jiraskovej ulici a rozvodnou. A tym nemam na mysli upratanie. To casto spravia aj obyvatelia z cinziaku. Problemom nie su len smeti ale aj stretavanie sa roznych individui na tomto mieste. Nielen za ucelom pozivania alkoholickych alebo omamnych latok ale aj ukajania svojich sexualnych potrieb. Nehovoriac o tom, ze obyvatelia z vchodu cislo 28 musia odtial pocuvat rozne nevhodne zvuky ci vyberany slovnik. Smetisko tam robia aj vyberaci blizkych smetiakov, ktori si ich tam preberaju. Zamrezovanie s pripadnou brankou, ak treba pristup, by problem vyriesilo. Nie neustale upratovanoe, okrikovanie tam sa stretavajucich ludi, pripade volanie policajnej hliadky. Pri vedlajsom cinziaku (Jiraskova 16) maju takyto prechod uz dlho uzavrety. Preco je problem to takto poriesit aj tu?

05. august 2020

Daniel Blažek

Ulica Jiráskova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

večný problém mladistvých neprispôsobivích spoluobčanov. Žiadame nápravu buď to vo forme zosilnenie hliadok ked už máme tie romske hliadky poprípade namontovanie mreží medzi kotolňu a činžiak ako je to na ulici golianova myslím dakujem
05. august 2020

Daniel Blažek

A nielen obyvatelia vchodu 28 ale aj vchodu 8 máme to hneď pod oknami
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Dana, ďakujeme za Váš podnet. Bol postúpený ako na Mestskú políciu mesta Trnava, tak aj na Odbor majetkový vo veci návrhu zamedziť priechod medzi budovami.
Kto? Odbor majetkový
Kedy? august 2020

Mesto Trnava
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Ešte raz dobrý deň Dana, po konzultácii s odborom majetkovým sme pre Vás pripravili návrh žiadosti, ktorú bude potrebné čo najskôr (ešte pred zasadnutím najbližšej majetkovej komisie) podať na MsÚ.

Pre bližšie informácie prosím o kontaktovanie sekretariátu primátora na telefónnom čísle 033/32 36 337.
Kto? Odbor majetkový
Kedy? august 2020

Mesto Trnava
12. august 2020

Dana

Dobry den, dakujem za navrh ziadosti. Dnes som ju bola podat na mestskom urade. Uvidime ake bude stanovisko po zasadnuti Majetkovej komisie (25.8.). Dufajme, ze kladne.
21. september 2020

Dana

Odpoved na podanu ziadost... Majetkova komisia neodporuca mestskemu zastupitelstvu schvalit suhlas so zamrezovanim. Kedze na konci sa pise, ze zaverecne slovo ma mestske zastupitelstvo, chcem sa spytat, ako je mozne ohladom zamrezovania ovplyvnit toto rozhodnutie. Zaroven by som poprosila o info, kedy by sa mohlo mestske zastupitelstvo touto ziadostou zaoberat. Len tak na okraj... uvedeny priestor je opat znecisteny vykalmi, narkomani si tam za bieleho dna pichaju svoje davky. Aspon ze po upozorneni obyvatelmi z cinziaku si po sebe pouzite striekacky vzali a neostali tam volne pohodene. A samozrejme keby sa volala MsP, tak uz by do ich prijazdu na danom mieste necakali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania