Ulica Andreja Kubinu-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tomas Kutik 05. augusta 2020

Dobry den, na ulici Andreja Kubinu je momentalne umiestneny velkokapacitny kontajner ktory bol niekolko tyzdnov bez akehokolvek oznacenia majitela. Niekolko dni je uz zaplneny az po vrch a odfukuje z neho smeti po okoli. A vcera som si vsimol papier na kontajnery ze to je sukromny kontajner a cely odpad ktory tam nepatri bude vyhodeny vedla kontajnera (teda do okolia kontajnera). Upozornujem na to lebo cely postup a pristup majitela kontajnera nema nic spolocne so zdravym rozumom. Od zaciatku mal byt oznaceny ako sukromny a mozno by ho ludia z okolia nezaplnili. Ja sam som si myslel ze kontajner pristavilo mesto.

06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Tomáš, ďakujeme za Váš podnet. Bol postúpený na Odbor komunálnych a cintorínskych služieb (referát verejnoprospešných služieb), ktorý sa ním bude zaoberať.
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
Kedy? august 2020

Mesto Trnava
07. august 2020

Odpoveď samosprávy

Ešte raz dobrý deň Tomáš, po nekonečnom úsilí dopátrať sa k fyzickej osobe, ktorej predmetný kontajner patrí, sa to nakoniec kolegyni z Odboru dopravy podarilo a daná osoba prisľúbila, že kontajner dá v pondelok, dňa 10. 08. 2020 v doobedných hodinách odviezť.
Pre upresnenie, kontajner bol objednaný prostredníctvom firmy a majstrov, ktorí realizovali prerábku bytu starších obyvateľov na adrese.
Na nápravu dozrieme.
Kto? Odbor dopravy
Kedy? 33. kalendárny týždeň 2020

Mesto Trnava
11. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetný kontajner bol z komunikácie na ulici A. Kubinu včera doobeda odstránený.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania