Ulica Gejzu Dusíka-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
občan 06. augusta 2020

po bývalom kontajnerovom stojisku č. 304 pri G. Dusíka 27, zostal KOPEC, teda navýšená zemina min. pol metra nad úrovňou terénu ... prečo nebola táto plocha valcovaná resp. inak rozhodená a vyrovnaná zemina? takto vznikol na mieste bývalého stojiska "kopec" a je to amatérsky urobené ... treba zeminu vyrovnať s terénom ... to nehovorím ani o tom, že na tomto mieste treba tiež urobiť výsadbu trávnika, lebo tam začína rásť len burina ... ide inak o štandardný prístup mesta, kedy sa nové plochy v rámci trávnika len ledabolo upravia, sú nezarovnané, vyčnievajú nad terén a nie sú ani posiate novým trávnikom --- nedbalá a nedokončená práca !!!!

07. august 2020

Miroslav

ončan keby si tomu rozumel vedel by si ze zemina casom klesne.
07. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň občan. Ďakujeme za Váš podnet.

Starostlivosť o zeleň patrí k prioritám Mesta Trnava a všetky jeho postupy majú svoje opodstatnenie. Môžeme Vás ubezpečiť, že rozhodne nie je "štandardným prístupom mesta" plochy trávnikov "len ledabolo upraviť, nezarovnať", ale v správny čas sa o ne postarať.

Samozrejme sa Vaším podnetom budeme zaoberať. Ako všetky ostatné týkajúce sa zelene, aj tento bol postúpený na Odbor územného rozvoja a koncepcií, ktorý má zeleň v správe.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií
Kedy? august/september 2020

Mesto Trnava
07. august 2020

občan

vďaka za "odborné" vysvetlenie .... odteraz bude mesto robiť len polmetrové kopce a všetko bude nakoniec rovné ... stačí sa prísť pozrieť na celý tento trávnik, kde bol pred rokom odstránený aj asfaltový chodník a jedna betónová plocha, a nebolo to zarovnané, ako je to rovné - samé kopčeky a úplne zvlnitý terén trávnika s plochami bez trávy (nebola vysadená) ...ale radšej chcem vyjadrenie mesta a nie rozumy od trolov ...
23. marec 2021

občan

Dobrý deň, aj po vyše polroku stále nezarovnané ... treba túto mohylu zarovnať ... prikladám aktuálne foto
24. marec 2021

občan

Ulica Gejzu Dusíka-Zeleň a životné prostredie-iné

nezarovnaná plocha trávnika po odstránení stojiska kontajnerov pri G. Dusíka 27; plocha ani po polroku nesadla a je nad terénom 40 cm; treba to zarovnať s terénom a odstrániť aj silné koreňové systémy, ... malo to byť urobené pred polrokom, kedy to bude?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania