Ulica Veterná-smeti na ihrisku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Radovan Holubek 11. augusta 2020

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, ako to je s upratovaním detských oddychových zón a ihrísk. Konkrétne dnes 11.8.2020 cca o 8:40 prišiel červený Pick up, poupratoval okolie detských prvkov, petangové ihrisko a detské ihrisko nechal tak. Neviem či to je niekto platený z mesta (predpokladám že áno), tak sa chcem spýtať, či má upratovať aj detské ihrisko. Ak áno, chcem nahlásiť podnet na mesto, že ihrisko neupratal a odišiel. Ihrisko sme viac krát upratali svojpomocne, osadili tam sáčky na kôš a podobne. Je mi jasné že by si mohol každý kto tam príde po sebe upratať, bohužiaľ sa tak nedeje, nakoľko je to otvorené ihrisko a chodia sem rôzne typy ľudí, ale pokiaľ je zaplatená upratovacia služba, mala by sa o to postarať a nemala by to nechať v tomto stave.

11. august 2020

Radovan Holubek

Myslím futbalové ihrisko pre upresnenie aj podľa fotky..
11. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Radovan, ďakujeme za Váš podnet. Bol postúpený na Správu kultúrnych a športových zariadení, ktorá sa ním bude zaoberať.
Kto? Správa kultúrnych a športových zariadení
Kedy? august 2020

Mesto Trnava
21. marec 2021

Petra

Chcem sa spytat, ci by nebolo mozne umiestnit smetny kos aj priamo do oploteneho futbaloveho ihriska. Kose sa nachadzaju iba vonku, tym padom sa nikto neobtazuje chodit so smetami von a su nimi zahadzane lavicky vnutri ihriska. Ide o dlhodoby problem, smeti su tam neustale. Dakujem za presetrenie.
24. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Petra,
samospráva neplánuje umiestniť malý smetný kôš do priestoru ihriska, nakoľko malé smetné koše sa nachádzajú v priamej blízkosti ihriska. Je smutné, že ľudia zabúdajú na to, že to, čo si so sebou priniesli, by si mali so sebou aj odniesť resp. vhodiť odpad tam kam patrí.

Ďalej dodávame celý priestor detského ihriska býva každý týždeň upratovaný Správou kultúrnych a športových zariadení.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania