Ulica Kukučínova-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Prosím pokosiť novovzniknuté trávnaté plochy na Kukučínovej ulici, otrasné to vyzerá.

13. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Gabika, ďakujeme za Váš podnet. Bol postúpený na Odbor územného rozvoja a koncepcií (referát zelene), ktorý sa ním bude zaoberať.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií
Kedy? august 2020

Mesto Trnava
14. august 2020

Ivan

Cela Kopanka je prerastena a nepokosena.
17. august 2020

Micro

Ešte len bude prerastená zelen, keď teraz poriadne napršalo. Najlepšie by bolo, ak by si to ľudia pred domami pokosili sami.
18. august 2020

Ivan

Preco by si to mali ludia kosit.Uz aj tak na Kopanke to bohuzial tak funguje,ked chcu mat pred domami,tada na mestskom pozemku slusne.Mesto zvysilo dane a my si to este aj na panskom odpracujeme.
18. august 2020

mooo

no hlavne na Kukučinovej by sa tým ludom nič nestalo,keby to pokosili.
Hlavne ked majú na mestskom pozemku luxusné parkovacie miesta. Svojho času sa tam o to starali skoro všetci , niekto si tam dal kríček ,niekto datelinu pre zajace- brali to ako predzáhradku. Teraz budu radšej vypisovať po nete :(
18. august 2020

Gabika

Prečo by sa nemalo upozorňovať na nete na nedostatky, Kukučínova ulica si roky užila bordelu a otrasného chodníka, kde ľudia pomaly denne padali. Nezáviďte, že konečne sa to odstránil. Mesto keď nestačí udržiavať trávniky, nech sa dohodne s obyvateľmi a zníži dane alebo poplatky tak ako je to aj na západe a budeme si kosiť sami.
18. august 2020

mooo

Asi sme sa nepochopili, upozorňovať na nedostatky je v poriadku. A čo sa týka závisti tak to ste fakt mimo. Ja som úprimne rád že ta ulica je rekonštruovana, denne po nej chodím. A dúfam že po vysadení stromov bude aj pekná ako voľakedy.Kazdopadne si myslím že to ako to vyzerá pred mojim domom je hlavne moja vizitka a nie mesta. Preto si pred svojím domom odhrnam sneh a zametam listy, a budem to robiť či sa so mnou Mesto dohodne alebo nie/inak to považujem za dobrý napad/
19. august 2020

Ivan

Moja vizitka je,ako to vyzera na mojom pozemku,Toto je vizitka mesta.Nepokosene travniky ,nezostrihane ruze,ze nevidis z boku ci ide auto,vyschnute stromy.Aj ja som za to,ked pokosim,ostriham... to co mam pred domom a je to mestske,nech nam znizia dane.Kazdy ma predsa svojho upratovania,starania sa a svojho bordelu dost
20. august 2020

mooo

Tento podnet sa týka Kukucinovej,tak neviem o akých stromoch a ružiach píšeš. Obyvatelia tam dostali krásne parkovacie miesta,aj pred domami ktoré nemajú garáž na úkor mestskej zelene,tak raz za mesiac pokosiť 30-50 M2 by fakt nemal byť problém,hlavne keď každý z nich má doma kosačku. Podľa mňa je to len ich hanba.
21. august 2020

Ivan

Keby si cital poriadne,tak som pisal ,ze cela Kopanka je prerastena a nepokosena.
21. august 2020

Micro

"mooo" videl si darovaciu zmluvu, keď tvrdíš, že dostali krásne parkovacie miesta? Kľudne tam môžeš zaparkovať - je to verejné priestranstvo.
08. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet bol vyriešený. Ďakujeme za trpezlivosť.

Referát zelene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania