Ulica Botanická-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobrý deň, chcem sa informovať či by boli možné častejšie policajné hliadky v oblasti bytovky Botanická 3, nakoľko sa v bytovke a v blízkosti nej vo veľkom “díluje” či už vo dne alebo v noci. Schádzajú sa tu “zákazníci”, v rôznych stavoch a častokrát má človek strach vojsť alebo odísť z bytu. Po nociach vykrikujú a vypiskujú na svojich predavačov. Ďakujem za odpoveď.

14. august 2020

Robo

Volať 158!!! Nech sa už konečne rozhýbu!!! Celá Trnava je drogový bordel... Len sa vyhovárajú ako sa to nedá a ako to nejde, pretože to chce pracovať navyše, mimo pracovnej doby. Viem o čom hovorím.
14. august 2020

Robo

A nemyslel som uniformovaných... Tí robia čo môžu v rámci personálnych kapacít.
14. august 2020

Peto

zdroj JPP hovorí, že polícia o tomto konkrétnom byte a osobe vie, ale je to malá ryba, ktorá ich môže doviesť k väčšej rybe, takže ich nechávajú na pokoj. Ktohovie kde je pravda.
14. august 2020

Sandrass

Mám pocit, že už tu nejde len o jednu osobu. Keď sa chytí veľká ryba tak potom s tými maličkými čo? O tomto konkrétnom viem, že chytili tú tzv. veľkú rybu, ktorá už sedí v Leopoldove a tá malá si našla další zdroj. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale kvôli veľkým rybám sa majú ľudia báť chodiť do svojho vlastného bytu? Z roka na rok je to len horšie. Z bytovke v spoločných priestoroch je zavedený kamerový systém, no evidentne ich natrápi ani ten.....
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie Mestskej polícii. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.

Mestský úrad v Trnave
19. apríl 2022

Sandrass

Ulica Botanická-Verejný poriadok-iné

Dobrý deň,
opätovne (po 2 rokoch) sa na vás obraciam s prosbou o riešenie situácie v bytovke a jej okolí na ulici Botanická 3. Obchod s psychotropnými látkami sa tu realizuje NAĎALEJ a ešte vo väčšom rozsahu. Navyše konzumenti, zákazníci už reálne ohrozujú obyvateľov. Jeden z incidentov sa odohral pred pár dňami, keď si jeden z nich pomýlil dvere a násilím sa snažil dostať do jedného z bytov.
Pri zmienke, že sa zavolá polícia sa začal vyhrážať a utiekol.
Ďakujem
18. máj 2022

Sandrass

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania