Ulica Ludvika van Beethovena-zviera-deratizácia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivana 20. augusta 2020

Na ulici L.van Beethovena pri vchode c. 12 si vo vtacej budke na strome vedla chodnika zacali robit hniezdo SRSNE.
Srsne ohrozuju aj okoloiduce rodiny s detmi,ktore po tomto chodniku chodievaju na nedaleke detske ihrisko a tiez obyvatelov bytovky kedze nalietavaju cez otvorene okna do bytov a su potom agresivne.
Poprosim o urgentne vyriesenie. Dakujem.

31. august 2020

Ondrej Gabris

Z fotky ktoré ste poskytli nie je jasné, kde to presne je, ale vzhľadom na výšku v akej sa nachádza hniezdo sršňov/ôs sa mi nezdá, že by nejako mohli ohrozovať ľudí. V predmete príspevku však máte "deratizácia" a práve tu by som videl väčší význam, nakoľko potkany sú potenciálne nebezpečnejšie ako osy.
06. september 2020

Petra

Ondrej Gabris, je presne napisane, ze je to vedla vchodu c.12 na Beethovenovej, ak sa tam kompetentni pridu pozriet, neprehliadnu ho a prikladam aj dalsie foto. Ak sa "Vam nezda", ze by mohli ohrozovat ludi, pridite si to skusit. Hniezdo srsnov je nebezpecne ako pre deti tak najma pre ludi, ktori tu ziju, lietaju do okien a aj z druhej strany na balkon. A ja sa naozaj nemienim bat ist vesat pradlo na balkon, ci mi tam nebude nejaky poletovat, ako sa uz niekolko krat stalo. Takze prosim o skore vybavenie tohto podnetu.
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mestský úrad v Trnave
08. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, spomínané hniezdo bolo odstránené. V prílohe prikladáme fotografiu.

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania