Ulica Rybníková-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Kristina 31. augusta 2020

Dobrý deň.
Rada by som požiadala kompetentných o riešenie odloženia bicyklov v budovách spravovaných mestom.
Ide konkrétne v tomto prípade o odloženie bicykla v mestskej športovej hale na Rybníkovej ulici. Absolútne využívam a som vďačná za mestské cyklochodníky, avšak ak chcem ísť s dcérou, príp. dcéra sama na tréning do mestskej športovej haly na bicykli ( tak ako množstvo iných detí a rodičov), nemá ho kam odložiť, nakoľko ešte stále žijeme v spoločnosti, kde nie je ani zamknutý bicykel pred budovou v bezpečí. Aby sme mohli cyklochodníky v meste využívať naplno, a nielen v prípade, ak sa nemienime nikde zastaviť, je potrebné riešiť aj takúto otázku, zvlášť, ak máme k dispozícii obrovskú mestskú budovu, kde by sa 20m2 mohol nájsť. CO2 stopa zase o niečo menšia :)

07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mestský úrad v Trnave
09. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Mesto Trnava neuvažuje o osadení ďalších stojanov na bicykle, nakoľko stojany umiestnené pri bočnom vchode do Mestskej športovej haly kapacitne postačujú.
Kedy? viď odpoveď

referát verejnoprospešných služieb
09. september 2020

Kristina

Dobrý deň, Vy ste neporozumeli obsahu tohto podnetu. Nerozumiem Vašej odpovedi. Veď ja som nežiadala osadiť stojan na bicykle pred športovú halu, tie určite kapacitne postačujú keďže ich môžu využívať len občania so starými bicyklami, ktorí sa nemusia báť krádeže.
V popise podnetu uvádzam: " Ide konkrétne v tomto prípade o odloženie bicykla v mestskej športovej hale na Rybníkovej ulici."
V športovej hale, nie pri športovej hale.
Prosím o odpoveď na môj podnet.
11. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v interiéri objektu Mestskej športovej haly nie sú žiadne voľné priestory pre uskladnenie bicyklov. Chodby nie sú na tento účel vhodné a voľné miestnosti (ako sklad pre odstavené bicykle) v objekte nie sú. Pre návštevníkov, ktorí prichádzajú na bicykloch, máme pred vstupom do budovy umiestnené stojany. Ďakujeme za porozumenie

Správa majetku mesta Trnava, p. o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania